Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Ha gyedből nem élek meg, és...

Ha gyedből nem élek meg, és ezért nem látom értelmét olyan m. helynek ahol szintén ennyi a fizetés, akkor miért mosolyognak ki gúnnyal?

Figyelt kérdés

lassan hatalmas a rezsitartozásom, kb nincstelen szinten élek, persze a gyermeknek van enni, ruhája, stb.(egyedülálló helyzet)és mindezt gyed, plusz csp-ból.

nemsokára csak gyesre leszek már jogosult.(amivel nem is számolok)

igyekszem olyan helyekre jelentkezni, ahol a munkaidő legalább félig igazodik a bölcsinyitvatartáshoz(pl reggel be tudom vinni a gyereket)és többet fizet bejárási költséggel is terhelve, mint amennyiből most sínylődöm.

ezt magyaráztam egy többműszakban dolgozó, "jól" kereső ffi ismerősömnek, akivel mindig megbeszéljük mit hogy lenne jó az életben, stb

és kifejtettem, hogy pl felvennének x helyre dolgozni, de sajnos pont annyi a fizetés minusz bejárási költség(ez utóbbi muszáj, mert messze van a bölcsitől és ugye időre kell beérni)mint amennyiből most élek az "éhhalál" küszöbén. és így nem vállalhatom el.

erre jött egy kinéző, lenéző gúnymosoly, és nem szólt semmit, meg hümmögés, szóval ami nagyban hasonlít ahhoz, am összefoglalja a véleményt azokról, akik inkább segélyen vannak, mint dolgoznának..

de szóval akkor nem érti a tökfejével miről papoltam eddig..?vagy?

2015. szept. 8. 15:08
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
és a régi munkahelyedre nem mehetsz vissza addig?vagyis ha nem is mész vissza dolgozni,kiveszed ott a felgyült szabikat,addig beszoktatsz,és keresel uj melot közben....
2015. szept. 9. 13:51
 22/27 A kérdező kommentje:
Mivel nincs m.viszonyom igy felgyult szabim sincs.a heten 3 munkahelyre megyek interjura kivancsi vagyok ki toleralja majd hogy nemtok azonnal kezdeni.plusz a bolcsibe is csak szept vegere kaptunk id.pontot beszokni..
2015. szept. 9. 13:54
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Én már dolgoztam több helyen és voltam pár állásinterjún, de sehol nem kellett/kellett volna másnap kezdeni. Ha felvesznek megkérdezik mikor tudsz kezdeni és megmondod. A beszoktatás meg nem tart sokáig. Max. egy hét, de a lányunk pl. 3 nap alatt beszokott. Ha felvesznek valahova, akkor elkezded a gyereket bölcsibe szoktatni és következő héten tudsz menni dolgozni.
2015. szept. 9. 14:00
 24/27 A kérdező kommentje:
köszi
2015. szept. 9. 15:38
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Viheted bölcsibe GYED alatt is a gyermeked.

A védőnő adhat egy igazolást arról hogy a gyereknek szüksége van a bölcsire.

2015. szept. 11. 09:24
 26/27 A kérdező kommentje:

érdekes hogy ezt a gondozók sem, igazgató sem mondta, közben meg mindenki látta a helyzetem meg segíteni akartak de nagyon...

igazából azon vannak, hogy az én gyerekem szokjon be utoljára, minden dolgozó nőét előre veszik.

amit hó végére kaptunk beszoktatási dátumot, arra is behívtak más dolgozó anyukát, akiknek ugye férje is van..

2015. szept. 11. 11:52
 27/27 A kérdező kommentje:
legutóbb nem fogadtak az interjún mert(tudom, hogy nem illik, de)gyerekkel mentem.
2015. szept. 11. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!