Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Mennyi CSED-et/GYED-et fogok...

Mennyi CSED-et/GYED-et fogok kapni?

Figyelt kérdés

Jelenleg GYES-en vagyok, ami dec. 18-án jár le. A második gyermekem várhatóan november 25-én érkezik. 2014-ben kihasználtam a GYED Extrát és visszamentem 4 órában dolgozni br. 287.000,-Ft-ért,(+115.000,-Ft GYED) de a cégem megszűnt, így január 1-április 14-ig dolgoztam, aztán ismét passzív állományba jöttem vissza. Az új munkáltatómnál jóval kevesebb a besorolási bérem, de ott eddig csak passzív állományban voltam/vagyok.

Tudnátok segíteni, hogy mennyi CSED-re számíthatók így?

A CSED-nél és majd a GYED-nél mindkét gyermekem után igénybe tudom majd venni a családi adókedvezmény teljes összegét vagy meg kell osztanunk a férjemmel?

A GYED ilyen alacsony fizetés mellett is a maximális összeg lesz majd?

Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

2015. aug. 18. 13:16
 1/2 anonim ***** válasza:
A "jóval alacsonyabb bér" nem konkrét szám, így arra sem lehet válaszolni, abból mennyi GYED-et számolnának.
2015. aug. 18. 13:30
 2/2 A kérdező kommentje:
4 órásan vettek át bruttó 136.200,-Ft. Akkor ezt veszik alapul?
2015. aug. 18. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!