Így elmehet apuka gyedre, vagy kizáró ok?
Akkor esetleg többen összefogni, és munkaügyi bíróságra menni.
Mi férjemmel vendéglátásban dolgoz(t)unk, ott sem papírforma szerint működnek a dolgok (nincs szabi, nem mehetsz táppénzre....), de ennyire undorító munkáltatóval még nem találkoztam.
Mivel indokolja a férjed, hogy nem akar váltani?
Ha nem kifizetőhely, akkor az OEP-nél kell leadni az igénylést, és ők kérik be a munkáltatótól a megfelelő papírt.
És akkor ők is utalnak.
De ha csak vonnak a férjedtől, és nem is tudja mire, akkor miért nem lép le most? Minek marad, ha vonnak?
Így van csak 100 Fő felett kell.
A munkáltatónak kell majd adnia egy igazolást az alapról, ami után számolni fognak. Viszont a családi kedvezményről nyilatkozzatok, hogy nem kéritek (írjatok egy papírt) mondjuk a mostani hónaptól, hanem majd egyösszegben kéritek jövőre a bevallásban, ebből 1 pld-t átvetettek velük, így nem lehet kibúvójuk.
Hát ha nem akartok (ill. a férjed nem akar) fellépni ellenük, akkor nincs mit tenni. Bár nem értem őt.
Ha ennyire ellene van nekem már az nagyon fura.
Szóval a férjedet nem izgatja, hogy kirántottak a zsebetekből 120.000 Ft-ot?
Kicsit furcsa, hogy ennyire ragaszkodik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!