Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » 1500 gramm alatti születési...

1500 gramm alatti születési babának hol lehet igényelni közgyógyot? Tápszert és vitamint is vásárolhatok neki vele?

Figyelt kérdés

Kaptunk ugyan egy igazolást hogy 1500gramm alatti súllyal született.De hogy milyen kedvezményekre jogosít azt a háziorvos sem a védönö nem tudja megmondani.

Gyesen vagyok vele és emelt családi potlékot kapunk,és egyedűl nevelem.

2015. márc. 25. 11:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Hù jàr közgyógy ( èn alig kaptam), itt az önkormànyzaton l2hetett az igènyt beadni, utazàsi kedvezmèny is jàr...

Plusz szabadsàg , ha egyedül neveld ugye nem tudod kihasznàlni, ennyi jut eszembe...

2015. márc. 25. 12:16
 2/3 anonim ***** válasza:
ne viccelj,ilyen picinek ingyenesen jár anyatej is. hívd fel a védőnőt,hogyan igényelhetszm,vagy érdeklődj a heim pálba. pontosan az ilyen pici babák miatt adják le a tejrt az édesanyák. a közgyógyot sajnos nem tudom,nincs ott önkormányzat,ahol megkérdezhetnéd?
2015. márc. 25. 13:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Az èn fiam 1300grammal született, ès èvi 6000ft kaptunk mert szerencsère semmi baj...

6hónapos koràig jàrt az anyatej, de csak 3 ètkezèst tudtunk kivàltani vele mert sajnos nem tudtak többet adni így tàpszer is kellett mellette...a nenatal olcsó volt de ahogy növekedett ugye az is levàltódott így most havi 8000 a tàpszere pedig màr csak reggel esete eszik....

Emelt csalàdi jàr mèg, utazàsi kedvezmèny, plusz 2 nap szabadsàg....

2015. márc. 25. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!