Gabi86 kérdése:
Milyen juttatásokra vagyok jogosult?
Figyelt kérdés
Most gyeden vagyok júniusig és szertenénk második babát és ha összejön mondjuk nyár előtt mit kaphatok és mit ha utána(gyes alatt)2015. márc. 20. 20:56
1/2 anonim válasza:
Ember tervez, Isten végez. Fent áll még a munkaviszonyod? Következő baba születésekor is meglesz a munkaviszony? Mennyit leszel gyesen, mire a pici megszületik? Gyes mellett visszamész dolgozni v. elmész táppénzre v. csak sima gyesen leszel?
Tehát előre semmit sem lehet 100%-osan megmondani.
Ha megvan még a munkahelyed és szüléskor is lesz, akkor ugyanúg tgyás és gyed és a nagyobb 3 éves koráig a gyes.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem mondtak még fel nekem.nem szeretnék visszamenni.hát remélem,habár nem tudom hogy akit felvettek mennyire végleges.köszi a válaszodat.
2015. márc. 20. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!