Tas Huba kérdése:
1320 grammal született gyermekem esetében milyen juttatásokra jogosult a család? Az összes érdekelne!
Figyelt kérdés
2013. aug. 13. 15:51
1/10 anonim válasza:
Ugyanarra amire a 3 kilos. Ha kiderül és orvosilag igazolhato h károsodott vmilye és belefér a mai kormány által előirt törmvényeknek akkor emelt családit.
3/10 anonim válasza:
Ha nem tartósan beteg, nem szenvedett semmilyen maradandó károsodást, akkor ugyanazokra az ellátásokra vagytok jogosultak, mint a normál súlyú babák szülei.
4/10 anonim válasza:
A súlya miért érdekes? Sehol nem kell feltüntetni. Ahogy a szeme színét, magasságát es a haja színét sem. Ezek is épp annyira relevansak ellátás ügyben.
5/10 anonim válasza:
Ha 1500 g alatt születik egy baba akkor azt hiszem 3 éves korig jár az emelt családi pótlék, még akkor is ha semmi betegsége nincs. megpróbálok rákeresni és linkelek
6/10 anonim válasza:
Előző vagyok, lehet már nem jár, mert most a tavasszal szigorítottak és már nem találom benne ezt a részt.
7/10 anonim válasza:
5/2003. (II. 19.) ESzCsM rendelet - még érvényes, hogy az 1500 g súly alatt született gyermekek után jár a magasabb összegű családi. Amúgy, a gyermek 3 éves koráig jár ilyen alapon. Másra, csak e miatt nem vagy jogosult. (Az emelt összegű családi a szülő családi állapotára vonatkozik - tehát, ha egyedülálló.)
8/10 anonim válasza:
NA igen, de az 5/2003 módosítva lett a 3/2013. (I. 7.) EMMI rendelettel és én ebben nem látom
9/10 anonim válasza:
Így keress rá kérlek: 15. Neonatológiai kórképek
Q
P07 a száma. 1500 gramm születési súly alatt 3 éves korig különös betegség - az igazolás kiadására jogosult: Neonatológus gyermekpulmonológus szakorvos.
(nemtom, lehet én nézek valamit félre? A II. részben van.)
10/10 anonim válasza:
Hű, kb. 3 x néztem végig, de nem láttam :) Köszönöm, ma is ennyivel okosabb lettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!