Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Kilenc hetes terhes vagyok....

Szénasy Monika kérdése:

Kilenc hetes terhes vagyok. Most jar le a harom honap munkanélküli. Milyen támogatás jár ilyenkor tovább a terhesség alatt ha nincs munkaviszonyom?

Figyelt kérdés
2015. febr. 26. 10:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Én ugyanebben a cipőben voltam, nem volt róla infóm, hogy ha szüneteltetem a munkanélkülit, akkor majd kaphatok Gyed-et, szóval cumi. Na mindegy, az én bajom. Viszont a munkanélküli lejárta után egészen a szülésig kaptam az aktív korúak ellátását. Szerintem neked is jár, ha az 1 főre jutó jövedelem nem halad meg x összeget.
2015. febr. 27. 14:46
 12/14 anonim ***** válasza:

Az aktiv koruak ellatasat is akinek lehet nem adjak...Pl ha van tulajdonod neked vagy aki egy lakcimen van veled,mar nem adnak.Parom ugy nem kapott,hogy a gyes+csaladi bevetelunk volt csak...Mert edesapja meghalt es rafogtak majd orokol,adja el...Masfel evre ra orokolt...Szoval sejtheted hol az igazsag.De 9hetes terhesen meg boven lehet dolgozni,es akkor majjd gyedet kapsz.

Semmit nem adnak amugy csak mert terhes vagy.

2015. márc. 1. 20:11
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Hála isten sikerült munkát találnom.
2015. márc. 2. 18:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Örülök, de tudják hogy terhes vagy? Vigyázz a próbaidővel, mert indoklás nélkül is bármikor elküldhetnek amíg próbaidős vagy.
2015. márc. 2. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!