Szénasy Monika kérdése:
Kilenc hetes terhes vagyok. Most jar le a harom honap munkanélküli. Milyen támogatás jár ilyenkor tovább a terhesség alatt ha nincs munkaviszonyom?
Figyelt kérdés
2015. febr. 26. 10:52
3/14 anonim válasza:
Az önkormányzatnál igényelheted az aktív korúak ellátását iLYenkor!
4/14 anonim válasza:
Mégis milyen jogon járna bármi is?
Aki dolgozik, az is fizetést kap terhesen, esetleg táppénzt. Semmi mást.
És szülés után is csak gyest meg családi pótlékot kapsz majd.
Ilyenkor.
5/14 anonim válasza:
gyesre is csak alanyi jogon ilyen 28000-et úgy tudom. meg a családi. úgyhogy ha tudsz még most nézz valami munkát,pl.irodait
6/14 anonim válasza:
Van munkaviszonyom, de a terhesség alatt akkor sem jár semmilyen támogatás.
Nem kell megsértődni, kaptál választ, mi szerint semmilyen támogatás nem jár.
7/14 anonim válasza:
Gyes és családi fog csak járni. Nem bántani akarlak, de engem a borzalmas helyesírásodnál sokkal jobban zavar hogy ennyire meggondolatlanul hogyan lehet gyereket vállalni...Se munka, se juttatás... És lehet most mondani hogy védekezés mellett is lehet valaki terhes, biztos van ilyen kb 100-ból 3 ember, a többi meg akikkel tele van az oldal hogy milyen támogatás JÁR nekik a semmire az szerintem szimplán meggondolatlan és baromi felelőtlen. És én érdekes csak akkor lettem terhes amikor akartuk, mert megfelelőek (nem tökéletesek mielőtt valaki beleköt). Ahogy az összes ismerősöm is.
8/14 anonim válasza:
A terhesség alatt semmi nem jár. Miért is járna, nem dolgozol.
Majd a szülés után gyes+családi pótlék, ez együtt olyan 40.000 ft meg egy egyszeri anyasági támogatás, 60 000 körül.
9/14 anonim válasza:
Mennyi munkaviszonyod van a munkanélküli előtt? Meglenne a jogosultsági feltételed az alap csed, gyed ellátásokhoz? Ha igen gyorsan szüneteltetni kellene a munkanélkülit, hogy kaphasd majd ezeket (persze ettől egyéb támogatást nem fogsz kapni a terhesség alatt).
10/14 anonim válasza:
semmi
de elmennék helyedbe önkormányzathoz hátha akd valami munka. vagy munkanélküli áés tanfolyam (terhesség melett elvégezhetö és pénzt is kapsz a tanfolyam alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!