Mi az, ami jár egy kismamának munka megszűnése után? 17 hetes km.
Figyelt kérdés
Lejár a munkaviszonyom, most február 28-án és nem hosszabbítanak meg (közmunka). A hivatalba állandóan azt hajtják időbe adjam le majd a papírokat, mert akkor nem tudok elmenne valami( fsh vagy tfsz-re-).Én vagyok a hibás mert nem jegyeztem meg ezt a nyomorult rövidítést, meg nem kérdeztem rá ott hogy ez mi. Nem is értem, hogy nem, de annyira mondta- mondta, zúdította rám mit miért csináljak, hogy el is feledkeztem erről.2015. febr. 3. 18:51
2/3 anonim válasza:
Előtte volt munkád? Munkanélkülit kaptál már? Mikorra vagy kiírva? Nagyon kevés az infód ahhoz mikor mit kellene csinálni.
3/3 A kérdező kommentje:
Volt munkaviszonyom, nem voltam még munkanélkülin. Júli 5-re vagyok kiírva. Ha nem estem volna teherbe meg is hosszabbítanak, de így már nem tartanak rám igényt. És nem szülés utáni dologról van szó, hanem arról, hogy most megszünik a munkaviszonyom és kérvényeznem kell ezt a Tfh-t vagy mit, rögtön más nap. Hogy most a 22.000 Ft-ra gondol vagy a munkanélülire azt nem tudom.
2015. febr. 5. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!