Egyedülállóként vennél fel hitelt/kölcsönt ha a folyamatos tartozásokból nem tudsz kikeveredni mióta megvan a gyerek?
gyedből nem lehet megélni, ha nincs munkája az embernek.
vagy egyéb ötletek bevétel növelésre?
"A GYED támogatás, nem azért adják, hogy megélj belőle, csak a megélhetés mellé, a gyerek miatt megemelkedett költségek fedezésére."
:) ebben csak az a vicc, hogy a gyerek miatt megemelkedett költségeidet, csak kevesebb bevételből tudod finanszírozni, amígy gyed-en vagy!
Mert ugye a gyerek születése után 1 évig vagy GYED-en van valaki vagy pedig dolgozik!!!
De kíváncsian várom én is a "dolgozni kell gyed mellett" témakörre, hogy akkor a gyerek egy éves koráig mit is dolgozzon az anya???
gondoltam akkora összeget vennék fel, amiből tudom törleszteni is, míg nincs munkám
kb ősztől tudok dolgozni, kívácsi vagyok alkalmaznak e év végén egyáltalán..
vagy annyira kis összeget, amiből legalább kijön a havi pelus, tápszer, mert most is itt állok, hogy kb
hogy kb hó végéig elég a tápszer, és persze nem 1-én jön a következő havi családi és gyed
illetve 1,5 heti pelenkám van még.
és zéró Ft-om.
legalább köv hónapban, ha az alacsony összeget veszem fel nem lennék minuszban
Lehet h felvennék hitelt,de Gyedre nem,csak munkabérre.
Ha apa is van akkor a Gyed azért van h anya othon legyen a gyerekkel,nem azért h mellette még dolgozzon is.
Totális képzavar, ha azt hiszed, hogy ha felveszel hitelt, amiből kifizetsz egy korábbi hitelt, akkor nem leszel mínuszban. :o Ugyanúgy mínuszban leszel, csak épp a meglévő tartozáshoz hozzájön az újabb hitel miatti kamat. :(
Írod, hogy a gyedet és a családit várod, de hol az apuka, gyerektartást nem kapsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!