Akkor is fog nekem járni a két gyes, ha nincs munkaviszonyom?
Figyelt kérdés
5 éves kislányom után tartós fogyatékosság miatt kapom a meghosszabbított gyest 10 éves koráig, és az emelt családi pótlékot is. Márciusban tesója születik, de mivel nincs jelenleg munkaviszonyom, ezért gondolkoztam el rajta, hogy így is jár majd nekem utána is a gyes és családi? Remélem igen! :(2015. jan. 8. 16:02
1/2 anonim válasza:
A gyes mindenkinek jár,alanyi jogon,nem kell hozzá munkaviszony.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, azt tudom, csak azért bizonytalanodtam el, mert ez az egész a gyed extra miatt lett így, mármint hogy egyszerre két ellátást is kaphat valaki. És átfutott az agyamon, hogy gyed viszont csak annak jár, akinek munkaviszonya van...
2015. jan. 8. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!