Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Megszünt a munkaköröm, köteles...

Megszünt a munkaköröm, köteles vagyok a felajánlott új munkakört elfogadni? Mi van, ha nem fogadom el?

Figyelt kérdés
Nem akar kirúgni, mert nem akar végkielégítést fizetni. Arra akart rávenni, hogy én mondjak föl. De persze ezt nem tettem. Milyen jogaim vannak?
2014. dec. 15. 13:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, ha nem fogadod el a felajánlott munkát, akkor olyan, mintha felmondtál volna, tehát végkielégítés nélkül elküldhet. Sok szemét főnök ilyenkor direkt olyan munkát ajánl, amit kisgyerek mellett tuti, nem tudsz elvállalni.
2014. dec. 15. 14:25
 2/3 A kérdező kommentje:
Ezt nem jól tudod.
2014. dec. 15. 16:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Ugyanebben a cipőben voltam, azzal a különbséggel hogy velem korrektek voltak. Nem fogadtam el az új munkakört, közös megegyezéssel váltunk el, de minden olyan juttatást megadtak ami munkáltatói felmondás esetén jár ( végkielégítés, felmondási időre járó bér). Ti. ha nem fogadod el az új munkakört, akkor nincs új szerződés sem ( az eredeti szerint nem tud foglalkoztatni) akkor kénytelen lenne felmondani.
2014. dec. 21. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!