Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » MI van akkor ha nem vagyok...

MI van akkor ha nem vagyok teljes bérre bejelentve? Ti zsaroltátok a főnökötöket?

Figyelt kérdés
Nem vagyok csak 200 ezer bruttóra bejelentve a többit kézbe kaptam. Nem kerestem soha rosszul, ezért most nagy érvágás lenne, ha erre a bérre kellene elmennem táppénzre. Ilyenkor mi van? Félek a főnököm nem adja oda a plusz pénzem, ami járna. Otthonról tuti kellene dolgoznom, mert pótolni nem tud annyira könnyen, szakmai tudás kell ahhoz, amit csinálok. Kb fél év amire valaki megtanulja biztonsággal. Táppénzre nem akarok menni, mert akkor jóval kevesebbet kapok ugyebár tgyást, és gyedet is gondolom. Ti ilyen esetben mit csináltatok? Szerintem a főnököm két ember bérét nem tudja kifizetni én meg táppénzről nem fogok senkit megtanítani, hülye és Teréz Anya sem vagyok. Ez csak neki volt jó, hogy nem jelentett be rendesen. Nekem most most érzem mekkora hátrány. De most nem volt baba tervezve. Védekeztünk és mégis összejött, ma sem értjük, hogy hogy. Lehet ezért is ennyire problémás, mert nem készültem fel rá.
2014. okt. 20. 08:52
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Amúgy ha végig táppénzen kell lennem akkor abból számolnak mindent, nem? és akkor minden jóval kevesebb lesz. Vagy ilyen esetben is a bejelentett bér számít?
2014. okt. 20. 12:37
 22/22 A kérdező kommentje:
Illetve még a bajom az is, hogy csak szept 1-től jelentett be a főnököm, addig kevesebbet kaptam hivatalosan, adott még benzin pénzt is, gondolom az nem számít semmibe bele? Hivatalosan adta a bérpapíron is rajta van.
2014. okt. 20. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!