Volt már veletek olyan hogy elküldtétek a főnökötöket a fenébe? Mi lett belőle?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 19. 22:06
1/6 anonim válasza:
3 hónap munkanélküli segély mire sikerült állást találni.
2/6 anonim válasza:
Igen volt,és már fogtam az asztalt hogy ráborítom. :D
Elmondtam mindennek, amit csak el tudtam mondani, és ott ki is léptem egyben. :D
3/6 anonim válasza:
Természetesen kirúgás, senki nem tűri el ha megcáfolják v hasonló.
4/6 anonim válasza:
En nem, de ismerek olyanokat, akik felmondasnal nagyon beolvastak a fonoknek. Azt hitte egyik rokonom, hogy majd kimegy kulfoldre es milyen jo lesz neki. A fonoket ugy hagyta ott, hogy leszemetk*csogozte. Aztan par het utan megunta a kulfoldi munkat, vissza akarta konyorogni magat a regi munkahelyere, de a fonok nem vette vissza. Sosem lehet tudni, hogy kivel hol fut ossze ujra az ember. Meg ha nehez is elviselni, probalja meg.
5/6 napietus válasza:
kiakasztott (szekmein ügy), erre én: "elmész te a p*csába, Bélus" (homlokráncolás) "nem lesz így fagyi..." "ne már, tudod, hogy nem úgy értettem" "ezegyszer megbocsátok"
ennyi. kb. havonta-kéthavonta fordult elő. de már nem ő a főnököm, a mostani meg mindent rámhagy, így nincs szakmai konfliktusunk :) bbeosztott még sosem küldött el melegebb éghajlatra, nem tudom, én hogy reagálnék.
29/N
6/6 napietus válasza:
"(szekmein " ez hülyeség, szakmait akartam írni, csak agyamra ment a szabadság :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!