Járt már így valaki?
Figyelt kérdés
Postára utalta mindig a mák a családimat és a gyesemet amit mindig meg is kaptam. Elköltöztünk egy másik városba már kb 3 hónapja és amíg párom kocsija nem volt kész addig nem is mentem be a Mák-hoz intézkedni hanem átvezettettem az egyik postáról a másikra, ez eddig mindig probléma mentesen ment. tegnap sem érkezett meg a pénzem, bementem a postára, ott ment a telefonálgatás aztán kiderült, hogy a régi postára sem érkezett semmi a nevemre. Nem utalt volna a mák????? nagyon ideges vagyok. félek, hogy csak az egymásra mutogatás fog menni.:(2014. szept. 9. 09:21
1/3 anonim válasza:
Nos, a MAKhoz be kellett volna jelenteni a költözést....
2/3 A kérdező kommentje:
nem találtunk albérletet és az apósomnál laktunk, augusztus közepén költöztünk el és szeptember 4-én jelentkeztünk be. 1.én utaltak ez nem hiszem hhogy gond.
2014. szept. 9. 11:11
3/3 anonim válasza:
Fent írod hogy 3 hónapja elköltöztetek, s azóta így kapod meg a pénzt, hogy utánnad küldik. Valószínű a postás nem talált téged otthon, értesítőt hagyott, nem mentél be a pénzért, ezért vissza küldték.
De az is lehet hogy nem utaltak. Hívd fel a Mákot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!