Más is járt úgy, hogy a MÁK sokat késett a GYES elbírálásával?
Figyelt kérdés
2014. jan. 10. 08:04
1/6 anonim válasza:
30 nap az ügyintézés és ezt be is tartják! :/
3/6 A kérdező kommentje:
Már 68 napja adtam be.
2014. jan. 10. 10:53
4/6 anonim válasza:
Én is már két hónapja várom. Decemberben bementem, mert e-mailre nem válaszoltak. Azt mondták, hogy csúszás van, január elején utalják. Még mindig nem kaptam se GYESt, se Családi pótlékot
5/6 anonim válasza:
nekem mailben válaszoltak idén és azt írták 30 munkanap
6/6 A kérdező kommentje:
Bementem személyesen a múlt héten és kérdeztem hogy ha 30 nap az elbírálási idő akkor miért nem értesítenek legalább e-mailben,hogy nagy csúszásba vannak de ne aggódjak,mert megvan náluk a kérelmem. A központi telefonos ügyintéző is küldött nekik e-mailt sokszor és azokra se válaszoltak. Ha legalább szólnak,hogy ott a papírom akkor semmi gond kivárom és nem kell 2 órát utaznom, hogy adjanak valami felvilágosítást.De nem mondtak rá semmit csak hogy pont most lett feldolgozva a kérelmem.
2014. jan. 21. 08:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!