A kismama bérletem 19ig érvényes akkor lesz 3 éves a fiam. Ebben a hónapban már teljes árú bérletet kell vennem?
Figyelt kérdés
Azért ide írtam mert GYES hez kapcsolódik a kedvezmény.2014. aug. 5. 21:20
11/16 anonim válasza:
A BKVnál utána még érvényes míg le nem jár.
Nekem május 3al jár le és 2-ától vettem bérletet.
12/16 A kérdező kommentje:
Egyébként nagyon kíváncsi lennék a a köcs*gnek havonta 3000 Ft ot kihúznának a zsebéből mekkora arca lenne... övé ,vagy jár ,kit érdekel..adja be a közösbe..addig tartana a nagy igazságérzete
2014. aug. 6. 22:49
13/16 anonim válasza:
Huh kerdezo, te aztan ultra intelligens vagy, jol megmontad. Büszke lehetsz magadra.
14/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szofisztikált, no de miért is? A jellem hiba ami a sunyi irigy embereknél van romboló haszontalan energia.
2014. aug. 8. 05:51
15/16 anonim válasza:
de nagyon szükséged lett az önigazolásra hirtelen :) és annyira tudtam, hogy a nyugdíj téma is elő fog jönni.
mellesleg miért hiszed, hogy nincs gyerekem? a tiéd viszomt szép stílust tanul, gratulálok hozzá.
16/16 anonim válasza:
Teljesen igaza van a kérdezőnek, már ne is haragudjatok! Igenis hogy vegye igénybe ezt a kedvezményt addig, ameddig az jár! Nehogy már csak arra legyen jó a jól kereső ember hogy fizesse a rengeteg adót! Ennyi neki is jár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!