Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Gyes mellet munkába állásom...

Gyes mellet munkába állásom előtt ismét terhes lettem, még szabadságon vagyok. Gyes mellet táppénz?

Figyelt kérdés

Segítségeteket szeretném kérni!

Gyes mellett visza szerettem volna menni dolgozni,ki kellett vennem a szabatságokat ami 44 nap volt,pár nap és munkába állók,közben Kiderült ismét terhes vagyok,ilyen esetben táppénz?egészségügyben dolgozom,terhesség alatt kockázatos lenne munkába állnom.

2014. aug. 1. 09:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Én ugyan még gyed-ről mentem volna vissza, és már tudtuk akkor hogy jön a tesó, de a gyed extra miatt meg lehetett beszélni főnökkel, hogy szülésig visszamegyek, de míg a felgyűlt szabit töltöttem ismét veszélyeztetett lettem, így jelenleg kapom a nagyra a gyedet és mellette a táppénzt onnantól, hogy lejárt a szabim. Tehát jár mindkettő, ahogy lejárt a szabi másnaptól táppénzen vagyok.
2014. aug. 1. 10:04
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😊
2014. aug. 1. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!