Diákhitel kamattámogatás gyesre? Van aki igénybe vette, tudnátok nyomtatványt küldeni?
diakhiteldirekt.hu. - Nem kell saját regelt név, se pin kód, sem jelszó, semmi. Bárki letölti onnan ezt a nyomtatványt.kitöltöd kapsz egy pdf nyomtatványt és kinyomtatod valahol- pl netkávézó, írószerbolt- ott a pendrive-ot adod oda az eladónak és Ő nyomtatja ki neked
Ne haragudj, de nehéz elképzelni, hogy felsőoktatásban vettél részt
Anyám borogass! Erre csak ezt tudom mondani...
Fussunk neki mégegyszer!
1. lépés- www.diakhiteldirekt.hu
2. lépés- felső sor- nyomtatványok- arra katt
3. lépés- Továbblépés a módosító nyomtatványokhoz
4. lépés- Kitöltöd- Szerződésszámodat és néhány személyes adatot fog kérni, beírod a megfelelő mezőbe.
Szépen töltögeted, tovább lépsz, ha elfogy az oldal észre fogod venni. Leokézod, és kapni fogsz egy PDF doksit. Nem tudom, fog-e menni azt lementeni. Ha nem, akkor ehhez segítséget kérsz valakitől. Ezt a PDF dokumnetumot kell kinyomtatni, alírni és beküldeni ahhoz a szervhez, akitől az ellátást kapod. Ők visszaigazolják, hogy gyeden, gyesen vagy, lepecsételik, majd ezt a papírost kell visszaküldened a Diákhitelnek.
Remélem érthető voltam. Azért mégegyszer: Nem csak neked írja ki, hogy módosítandó nyomtatványok, hanem mindenkinek!!! Rá kell kattintanod és kitölteni az adataidat- aminek a vége egy PDF nyomtatvány lesz.
Azért durva, hogy valaki ennyi ésszel felsőoktatásba bekerült...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!