Szocpol és kiegészítő kamattámogatásos hitel igénylése házépítés esetén befolyásoló tényező hogy az önerőből hány %-os készültségi fokra tudom felépíteni a házat?
Röviden: az önerőm 12M, az építendő ház költségvetése 17M. Az építési vállalkozó szerint az önerő elég ahhoz hogy szerkezetkész azaz 70%-os szintig eljusson a ház. A maradékra kellene a hitel és a szocpol.
Ma az OTP az közölte hogy így már nem jár a teljes 1.3M, csak egy kisebb része? Lehetséges ez?
Ja, szept.-ben születik a 2. gyerek (addig szóba se állnak velem), de pont szept.-okt. lenne ahol elfogyna az önerőm, így jól is jönne ki a folyamat.
"Ma az OTP az közölte hogy így már nem jár a teljes 1.3M, csak egy kisebb része? Lehetséges ez? "
Akkor nem kell 70% -ig elkészíteni a házat, nehogy már kevesebbet adjanak mint ami járna.
Már miért ne járna??
Én semmi ilyesmit nem olvastam a szocpol-ról szóló rendeletben. Ha mégis van ilyen, mutassa meg.
Javaslom, ne az otp-nél intézzétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!