Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Akinek nem volt segítsége a...

Akinek nem volt segítsége a baba körül, hányszor voltatok idegesek? Veletek is előfordult, hogy kiabáltatok a baba előtt?

Figyelt kérdés
Sajnos néha nem tudom,hol levezetni..bűntudatom is van utána mindig emiatt,de miután ideges vagyok,és megnyugszom,utána ugyanúgy játszok a gyerekemmel meg minden. Hála istennek elég mosolygós babám van, csak olyan rossz mégis utána, a párom meg olyannak lát ilyenkor,mintha kifordultam volna önmagamból..holott csak nagyon nehéz,mert sokszor minden rám szakad..és összejön minden,beteg a gyerek,ügyet kell intézni, nincs akadálymentesítés, nem akar enni...és úgy összegyűlik,és olyankor nehéznek érzem,és irigykedek azokra,akiknek az anyukájuk leveszi ezeket a terheket..nem tudom van-e itt olyan,aki érti miről beszélek,és nem csak tanácsot tud adni,hanem átérzi..

2014. ápr. 28. 12:42
1 2 3
 21/25 porcukormókus ***** válasza:

Mondjuk az enyemek mar nem szopiznak. (((((szerencsere)))))

Na, ezert most biztos kapok egy 0%-ot... ;)

2014. ápr. 28. 13:57
 22/25 A kérdező kommentje:
Nem kapsz, mert nem attól jó anya valaki mert szoptat vagy sem,látod én szoptatok,mégis ordibálok előtte..:((
2014. ápr. 28. 13:59
 23/25 porcukormókus ***** válasza:

Nem a nem-szoptatasert, hanem mert odairtam, hogy szerencsere.. De nekem egyikkel sem volt egy faklyas menet a szoptas (sem).. De ez mar egy masik tortenet. ;)

Tedd bele a picit a babakocsiba, es menjetek el valahova setalni. Vagy jatszora vagy vmi parkba, az ingyen is van, Neked is jot tesz, kiszellozeted a fejedet legalabb. A kicsi meg hagy csusszon-masszon! :)

2014. ápr. 28. 14:47
 24/25 anonim ***** válasza:

hát volt hogy az apjával 1-2x hangosabban "beszélgettünk", de alapvetően vhogy sikerül mindig magamba fojtanom vagy "későbbre hagyni", nem foglalkozni az adott dologgal, elengedni.

Amikor nem sikerült és kiabáltam én is borzasztóan éreztem magam, sírtam is bűntudatomban, ahogy láttam szegénykémet hogy bociszemekkel szopizza az ujját és nézelődik most mi is van....:-(

Tanácsot csak annyit tudok mondani, hogy minden alkalommal csak egy picit próbálj "halkabb", ergo nyugodtabb lenni, illetve gondold meg érdemes e az adott dolog miatt idegeskedni..

Kitartás!!

2014. ápr. 28. 15:10
 25/25 anonim ***** válasza:
Soha nem veszekedtem senkivel a gyerek előtt. Ha valami probléma volt, az mindig ráért addig, amíg a gyerek elaludt. Lobbanékony vagyok, de párom is így gondolta a dolgot, és soha nem kezdeményeztünk vitahelyzetet a gyerek előtt. (nálunk mondjuk a vita általában egyszerű eszmecserét jelent, csak mindketten heves vérmérsékletűek vagyunk, hajlamosak vagyunk mármár kiabálva beszélgetni, mindenféle harag nélkül. Hiba, tdjuk, de nem tudunk változtatni.)
2014. máj. 1. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!