Akinek nem volt segítsége a baba körül, hányszor voltatok idegesek? Veletek is előfordult, hogy kiabáltatok a baba előtt?
Mondjuk az enyemek mar nem szopiznak. (((((szerencsere)))))
Na, ezert most biztos kapok egy 0%-ot... ;)
Nem a nem-szoptatasert, hanem mert odairtam, hogy szerencsere.. De nekem egyikkel sem volt egy faklyas menet a szoptas (sem).. De ez mar egy masik tortenet. ;)
Tedd bele a picit a babakocsiba, es menjetek el valahova setalni. Vagy jatszora vagy vmi parkba, az ingyen is van, Neked is jot tesz, kiszellozeted a fejedet legalabb. A kicsi meg hagy csusszon-masszon! :)
hát volt hogy az apjával 1-2x hangosabban "beszélgettünk", de alapvetően vhogy sikerül mindig magamba fojtanom vagy "későbbre hagyni", nem foglalkozni az adott dologgal, elengedni.
Amikor nem sikerült és kiabáltam én is borzasztóan éreztem magam, sírtam is bűntudatomban, ahogy láttam szegénykémet hogy bociszemekkel szopizza az ujját és nézelődik most mi is van....:-(
Tanácsot csak annyit tudok mondani, hogy minden alkalommal csak egy picit próbálj "halkabb", ergo nyugodtabb lenni, illetve gondold meg érdemes e az adott dolog miatt idegeskedni..
Kitartás!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!