Akinek nem volt segítsége a baba körül, hányszor voltatok idegesek? Veletek is előfordult, hogy kiabáltatok a baba előtt?
Figyelt kérdés
Sajnos néha nem tudom,hol levezetni..bűntudatom is van utána mindig emiatt,de miután ideges vagyok,és megnyugszom,utána ugyanúgy játszok a gyerekemmel meg minden. Hála istennek elég mosolygós babám van, csak olyan rossz mégis utána, a párom meg olyannak lát ilyenkor,mintha kifordultam volna önmagamból..holott csak nagyon nehéz,mert sokszor minden rám szakad..és összejön minden,beteg a gyerek,ügyet kell intézni, nincs akadálymentesítés, nem akar enni...és úgy összegyűlik,és olyankor nehéznek érzem,és irigykedek azokra,akiknek az anyukájuk leveszi ezeket a terheket..nem tudom van-e itt olyan,aki érti miről beszélek,és nem csak tanácsot tud adni,hanem átérzi..2014. ápr. 28. 12:42
11/25 anonim válasza:
7-es vagyok. Most olvastam a kommentjeidet amiket addig írtá még én is írtam a választ. :) Ez amiket írtál kb olyan mintha az én életem írtad volna le. De komolyan! Nálunk is állandón megy a veszekedés. Képesek vagyunk skypon összekapni. Rémisztő, hogy 6 évet küzdöttünk a babáért és most meg ilyenek lettünk. :(Azért remélem, hogy minnél hamarabb változni fog a helyzet nálatok is és nálunk is.
12/25 porcukormókus válasza:
En pl ezert szeretek veluk elmenni jatszohazba. Mi Szfvarra jarunk, 1eves kortol mehetnek be, csomo csuszda, "akadalypalya", ugralo. Ok is kirokkerkodhatjak magukat, hiszen ott nem kell rajuk szolni semmiert, es igy nekem sem kell oket mindig vmiert trenirozni. Itthon felora alatt lebontjak a nappalit, engem meg az agyverzes kerulget.
Persze otthagyni nem tudom oket, de azert a bufebe megiszok egy kavet, kintrol figyelem oket, igy en is kcsit kikapcsolok. Hazafele meg bealszanak az autoban, es akkor vegre Vilagbeke van masfel orara... ;)
13/25 anonim válasza:
Nálam nagyon ritkán fordul elő hogy felemelem a hangomat a gyerek előtt (egyébként is higgadt ember vagyok), de volt már rá példa. 4 hete született egy picurkám (a nagyobbik 22 hónapos), most érzem hogy kezdek végkimerülni, de igyekszem nem mutatni a gyerekeknek. Egyetlen félelmem hogy egyészségügyi következményei lesznek annak hogy ennyire "nyugodt" vagyok. És még csak nem is dohányzom :) A kisebbik koraszülött, nem mehetek ki vele, még a pocakomban kellene lennie, emiatt muszáj hogy legyen tejem, ha már ilyen korán kibújt, legalább ne tápot kapjon, elég nagy a nyomás rajtam, éjjel nem alszik, hasfájós, a nagyobbik hisztikorszakos, és egyedül vagyok velük itthon (a férjem sokat dolgozik), de úgy gondolom hogy a jó idő sokmindent megold, hamarosan ki tudunk menni, az lelkileg rendberak. Kitartást mindenkinek! Ja az ügyintézést lesz..rom, majd lesz valahogy :) A védőnőhöz se járok (elvárta volna hogy a koraszülött gyerekkel hetente járjak mérésre), ha tényleg érdekli hogy mi van velünk akkor legfeljebb eljön. De persze nem jön :)
14/25 A kérdező kommentje:
És ami különösen nehéz: hó vége van, majdnem lenulláztuk magunkat,kajára még van valamennyi,kaját kéne főznöm de nem eszik meg mindent, a gyerek még beteg, hivatalokba kéne mennem ügyet intézni,ahol nincs akadálymentesítés,nincs kiteregetve, a kutyánk tegnap úgy nézett ki beteg lesz..magamra semmi időm nem jut,esküvőre is kéne mennünk majd, a gyerekkel nagyon macera itthonról lemenni,mert a babakocsit nem tudom lenthagyni, lépcsőn kell cipelnem, dackorszakába is van, már elkezdett lépegetni, de még mászik..nem tudom utcán letenni 11 kg..van egy szép autóm, tanulnék újra vezetni, de nincs rá időm..nem kifogások,csak sok dolog összejön..
2014. ápr. 28. 13:20
15/25 anonim válasza:
Ez a játszóház nagyon jó ötlet! Sosem voltunk még, de ki fogom minnél hamarabb próbálni! Köszi a tippet! :)
16/25 A kérdező kommentje:
Mi voltunk már játszóházba, és tényleg jó ötlet, ha belejövök újra a vezetésbe biztos viszem,csak még odáig sem tudtam eljutni..de legalább 2 hónap mire babával be merek ülni a kocsiba..
2014. ápr. 28. 13:23
17/25 porcukormókus válasza:
Figyi, szerintem azert ha a gyerkoc nem csak a veszekedest latja, hanem a kedves gesztusokat is, egy-egy puszit, akkor azzal azert nincsen baj. Ha a kapcsolatotok stabil es kiegyensulyozott, akkor szerintem a gyerekek azert jol szoktak levonni a konzekvenciakat. Es az a legfontosabb, hogy biztonsagba erezze magat.
18/25 A kérdező kommentje:
van bűntudatom mer mikor ideges voltam és még hisztizett amti nem is csodálok,mer biztos nem tetszett neki hogy ordítok az apjával, szóval mikor nem akart enni csak szopizni,mondtam neki hogy belédtömöm és odaraktam a kanalat hogy kóstolja meg, de azért persze nem tömtem belé:) csak idegességemből mondtam..mer már az is zavart hogy elkezdett sztrájkolni, és cicizni akart,de végül is megértem,mer ordíbáltam..mit is vártam tőle
2014. ápr. 28. 13:27
19/25 A kérdező kommentje:
a vége az lett hogy rátettem cicire,és utána miután picit cicizett én is lehiggadtam, és utána már evett pár kanállal
2014. ápr. 28. 13:28
20/25 porcukormókus válasza:
A kajaugy nalunk is egy sarkalatos pont.. A lanyom finnyas, raadasul most az a legujabb dilije, hogy visszatartja a szekletet, ma egy hete, hogy nem kakilt... Tehat o nem ehet "fogos" kajakat. VISZONT a fiam laktozerzekeny, tojasallergia gyanus, neki sokszor hig a kakija, neki pont ilyen "fogos" eteleket kene bugybakolnom. Es persze legyen nagyon egeszseges is. Ja es olcso...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!