Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Kismamabérlet ha jár, de...

Kismamabérlet ha jár, de mégsem jár?

Figyelt kérdés
Most költöztünk haza németországból a kislànyommal (14 hónapos), szeretnék kismamabérletet de elméletileg nem jár mert itthon már nem kapok gyes-t mert kint kaptam, ott eldöntheted hogy 3 évig kérsz kevesebbet vagy 1 évig nagyobb összeget havonta. Mi utóbbit választottuk emiatt viszont itthon már nem jár a gyes viszont a kismamabérletre elvileg jogosult lennék hiszen pici még a lányom és Bp-i lakosok vagyunk. Oep,Mák elutasítja a segitségkérésem hogy méltányosságból kiàllitsanak számomra papírt. Nem pénzt kérek tölük tudom hogy nem jár, csak segitséget mivel rengeteget bkv-zunk ügyintézés okán és lassan a gatyám rámegy a jegyekre és ha már kismama vagyok örülnék ha részesülhetnék ebböl a kedvezményböl mégha gyest/gyedet nem is kapok. Van ötletetek hogy tudnék a rendszer eszèn túljárni? Ez egy tipikus bürokráciai útvesztö és minden ügyintézönek csölátása van senki nem hajlandó segiteni. Mit tegyek?! Tehetek bármit is?

2014. márc. 23. 20:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szia 8-as! 1-es vagyok. Tuti nincs nálatok ilyen kedvezmény? Én Debrecenben élek, és itt is van (csak, mint írtam nem kaphatom én sem) Nézz utána, hátha mégis van!
2014. márc. 24. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!