Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Adókedvezménnyel kapcsolatos...

Adókedvezménnyel kapcsolatos (zavaros) kérdésem lehetne?

Figyelt kérdés
A családi adókedvezményt a férjem veszi igénybe (1 gyerek után).Az én munkahelyem hozzáállása,hogy én vegyem igénybe katasztrófális,nem működik együtt a főnök...nem is erőszakoskodom,mert örülök,hogy van munkahelyem.Annyit lepecsételt,hogy a férjem veszi igénybe..ennyi!a férjem munkanélküli lett,ugyanúgy ő veszi igénybe.A kérdésem annyi lenne,hogy ezt az adókedvezményt havonta a munkanélküli ellátáshoz teszi,és úgy kapja meg?Ma jött a mn-i,és nem volt hozzá téve az adókedvezmény.Az év elején ugye kaptuk a papírt a kormányhivataltól(a családi adókedvezmény igénylése 2 példányban),visszaküldtem(igaz csak az egyik példányt)január 21-én,hogy a férjem veszi igénybe és odaírtuk,hogy a munkanélküli ellátásból kéri az adókedvezményt.Még nem kaptuk vissza amit elküldtem,azt a papírt,hogy rögzítve van.Az én melóhelyen nem ad felvilágosítást,mi hülyék vagyunk hozzá,a férjem meg munkanélküli.Már kínomba ide írok,hátha valaki tud segíteni,hogy hogy is kapjuk az adókedvezményt....elnézést ha hosszú lett!!
2014. febr. 12. 14:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, ha van annyi adó+tb-tartalma a munkanélküli ellátásnak, akkor azzal együtt kapja meg. Ha az első hónapban nem kapja még meg, vagy nem tudják az egészet jóváírni csak egy részét, a maradék részt jövő év elején, a 2014-es adóbevallással tudjátok majd visszaigényelni.
2014. febr. 12. 14:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod,akkor a jövő hónapban már lehet egyben kapja az ellátást az adókedvezménnyel?
2014. febr. 12. 14:32
 3/5 anonim ***** válasza:
valószínűleg igen.
2014. febr. 12. 14:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,ment a zöld kéz érte!!!!!!
2014. febr. 12. 14:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos ma sem jött az adókedvezmény:((
2014. márc. 7. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!