Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Van most vki passzív gyeden?...

Van most vki passzív gyeden? Családi adókedvezménnyel kapcsolatos kérdés.

Figyelt kérdés

Aki passzív gyeden van - annak az oep írja alá a családi adókedvezményhez szükséges nyilatkozatot?

[link]

2013. okt. 2. 22:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Én eddig tgyáson voltam, most viszont passzív gyeden leszek mert megszűnt a munkahelyem, vagyis megvették, de nem maradtam ott hanem saját döntésem alapján eljöttem. Amit kérdezel avval kapcsolatban nem tudok válaszolni, de érdekel, hogy ha valaki tud nekem válaszolni, hogy én nekem most kihez kell forduljak a gyed igénylésével kapcsolatban? Ahhoz, aki megvette a céget? Vagy az oephez kell menjek? Nekem a párom kapja az adókedvezményt, de gondolom, hogy ha teljesen megszűnt a munkahelyed akkor az oep fogja neked kitölteni. Nekem is vagy ők, vagy az aki megvette a céget. Gondolom én. Ma fogom felhívni őket.
2013. okt. 3. 09:48
 2/2 A kérdező kommentje:

szerintem ilyen esetben az oephez kell fordulnod.

ha beszéltél velük, majd írd meg légyszi,h.mit mondtak.

köszönöm! :)

2013. okt. 3. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!