Ha most nem kaptam gyest, akkor csak jövő hónapban fogok kapni?
Én a családit most megkaptam, csak a gyest nem.
Pedig a családiról nem is küldtek még határozatot.
Akkor mindjárt írok nekik egy mailt, és rákérdezek
Én most úgy jártam, hogy letöltöttem az igénylést, csatoltam mindent, ami fel volt sorolva és dec. 31-én feladtam. Múlthét pénteken kaptam egy papírt,hogy jelöljem már be,hogy keresőtevékenységet folytatok-e vagy nem, és küldjem vissza.
Ma személyesen vittem és rákérdeztem,hogy akkor ez most ismét egy hónap, mert nem érzem úgy,hogy az én hibám lenne,hogy lemaradt és csak egy hónap múlva küldték ki ezt a papírt. Mondta a hölgy, elvileg ugyanúgy plusz 30 lenne, de igazam van, ráírja a kolléganőnek,hogy vegye be soron kívül. De még így sem tudom,hogy mikor jön meg!
Én is a honlapról töltöttem le a nyomtatványt. És hiánypótlást kértek formanyomtatvány változásra hivatkozva. Az új nyomtatványon van plusz 2 pont.
szóval ez sem az én hibám
Én is január 15-én igényeltem a Gyest és még én sem kaptam sem határozatot,sem pénzt :(
Jó lenne,hogy ha lenne hóközi kifizetés is,de erről még nem hallottam,hogy volna.
A határozatot nem minden esetben az utalás előtt küldik,tudok olyat aki hamarabb megkapta a pénz,mint a papírt.
Mindenesetre holnap felhívom a MÁK-t és rákérdezek,hogy áll az ügy és nagyon remélem,hogy nem várakoztatnak megint 9 percig,mielőtt ügyintézőhöz kapcsolnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!