Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Nem dolgozom de jön a baba!...

Nem dolgozom de jön a baba! Milyen juttatásokban részesülök így? Kapok-e gyest, gyedet vagy más pótlékot annak ellenére hogy előtte nem volt munkahelyem, csak 170 napom van ledolgozva vagyis még pályakezdőnek számítok!

Figyelt kérdés
Szeretnék segítséget kérni tőletek, milyen juttatásokat kapok majd ha megszületik a gyermekem. 24 éves vagyok de még csak 170 napot dolgoztam, többek között az miatt mert nem jelentettek be pár helyen. Kismama vagyok de terhességem előtt 1 évig nem dolgoztam.

2013. dec. 11. 13:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha nem házasok, akkor az apa nem kérheti hivatalosan az adókedvezményt a terhesség alatt, csak az anya. De mivel az anya nem dolgozik, így nem tudja!
2013. dec. 20. 17:04
 12/12 anonim ***** válasza:

Érdekes, nekem párom igényelhette, meg is kapta. Nem vagyunk házasok, de a kutya se kérdezte tőle ezt meg egyébként.

30 hkm

2013. dec. 20. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!