Jogosult vagyok Tgyás-ra?

Figyelt kérdés

Utána olvastam neten, de nem igazán értem. :( A munkahelyemtől meg sok segítségre sajnos nem számíthatok. Tudom, hogy ők intézik, de hosszú idő óta én vagyok az első kismama, és nem nagyon vannak képben. Az világos, hogy 365 nap munkaviszony kell hozzá, az meg van, viszont én október 1-je óta táppénzen vagyok, 9-es, veszélyeztetett kóddal. Február elejére vagyok kiírva. Igénybe vehetem a táppénz mellett is? Ha igen, mikortól? Vagy csak szülés után? A legjobb az, hogy ma a védőnőmet szerettem volna kikérdezni, de ő sem tudott válaszolni a kérdéseimre... :(

Köszi a segítséget!

2013. dec. 9. 20:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen igénybe veheted, vagy a szülés napjától, vagy a szülés kiírt időpontja előtt 28 nappal
2013. dec. 9. 20:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem! Köszi szépen. Február 9-re vagyok kiírva. Akkor, mikor aktuális lesz mondjam a háziorvosnak, hogy ne vegyen már táppénzre?
2013. dec. 9. 20:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor elmész és szólsz a dokinak, hogy le szeretnéd záratni a táppénzt és megkezded a tgyást
2013. dec. 9. 20:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Oké! Köszi! :)
2013. dec. 9. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!