Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Milyen anyagi juttatásokra...

Orosziné kérdése:

Milyen anyagi juttatásokra számíthatok, ha munkanélküliként leszek terhes és előtte egy évig táppénzen voltam?

Figyelt kérdés
2010.01.08-tól 201.10.09.volt munkaviszonyom,közben 2012.09.19-től 2013.10.09. táppénzen voltam,2013.10.10-től munkanélküli vagyok
2013. dec. 5. 08:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az még azért fontos lenne,hogy a szülés időpontjában is meglegyen az állásod, ha találsz, mert ha nem, akkor szintén nem leszel GYED-re jogosult!
2013. dec. 5. 13:43
 12/12 anonim ***** válasza:
Én úgy számoltam megvan a 365 napod, mivel a táppénz is beleszámít! Viszont az fontos, hogy szüléskor vagy tgyás igénylésekor legyen munkahelyed vagy álláskeresési járadékban részesülj! Ha szüléskor nem lesz munkád vagy már nem kapsz álláskeresésit, akkor nem tudsz tgyást és gyedet igényelni!
2013. dec. 5. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!