Idén járt le a GYED-em július 20-án, utána megkaptam a bent maradt szabadságokat, ami október 3-ig járt. Október 4-e óta dolgozom. Ebben a maradék három hónapban vehetek ki még rendes szabadságot? És mennyi jár?
Figyelt kérdés
Gondolom valahogy időarányosan számolják ezt, de nem tudom mennyi időre, a 3 hónapra, vagy az 5 hónapra? Elvileg az egész évi szabim 23 nap plusz a gyerek után járó szabadság (az 2 nap, azt hiszem, de ebben sem vagyok biztos)lenne.2013. okt. 12. 23:18
1/9 anonim válasza:
Attól a naptól mikortól állományban vagy. Hogy lett neked egyébként ilyen sok a bentmaradt szabid?
2/9 anonim válasza:
Kb hat nap jár meg erre az évre. Azt viszont szinte biztos, hogy majd a munkaltato dönti el, hogy mikor veheted ki.
3/9 anonim válasza:
Mindenképpen jár, de szerintem kiadták azt is neked, mióta voltál otthon? Én július 19-től október 15-ig vagyok szabin, de nekem az alapszabim eleve 32 nap volt, és a 4. hónaptól táppénzre kényszerültem, így az a szabi is megmaradt.
4/9 anonim válasza:
Erre az évre nem 6 nap jár, hanem 11, hiszen a tárgyévi szabi július 20-tól ketyeg. Egyetértek az előttem válaszolóval, szerintem is kiadták a tárgyévi szabidat is.
5/9 anonim válasza:
Nézd utolsó, nyilván kiadtak neki az ez év októberig járó szabadságot is, mert különben hogy lett volna szabadságon julius 20tol október 3ig? Tobb mint ötven nap, az hogy jött össze?
6/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm szépen a válaszokat. Én is furcsállottam, hogy ilyen sok szabit kaptam, 3szor is kérdeztem a főnökömet, hogy biztos jól van-e kiszámolva. De elég határozottnak tűnt, én meg nem értek ehhez.
Hétfőn mindenképp megkérdezem tőle, hogy maradt-e még egyáltalán erre az évre. Eddig nem is foglalkoztam vele, de most egy "program" miatt kellene nekem 1 nap szabadság, mert azt hétvégén nem tudom elintézni, és ezért voltam rá kíváncsi.
Esetleg valamelyikőtök megtudná mondani, hogy ezt a szabadságos dolgot, ami a gyedre járt, melyik törvényben tudom elolvasni?
2013. okt. 13. 07:50
7/9 A kérdező kommentje:
Az lemaradt, hogy, ha jól emlékszem akkor 2011. július 4-től voltam szülési szabadságon, de már előtte otthon voltam 2 hetet rendes szabin, mert azt a 10 napot összespóroltam, előtte nem mentem egész évben szinte szabira.
2013. okt. 13. 07:57
9/9 anonim válasza:
Bérpapírt nem kaptáé azóta? Mert azon fel van tüntetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!