2014-es kelengye pénzt 288 ezerre emelték! Valaki segítsen már hogy a feltételei ugyan azok mint az anyaságinak vagy más?
Amit a kérdező kommentelt, abban is benne van a feltételes mód!
Tehát csak emelné!!!!
Ha változás lesz talán egyszer, az lehetséges, hogy a feltételeken is változtat (a tervezetben voltak kikötések).
Mindemellett szerintem ezek a kérdezők már beépített kampány-dolgozók, mert ennyi ember nem hiheti el azt, ami még a tervezetben sem jelent meg, csak a koncepcióban és Révész Máriusz képzeletében...kedves kérdező én is csak megerősíteni tudom, hogy nem lesz belőle semmi...de azért reménykedj ha neked az boldogság, a lottó ötösben is kellemes reménykedni minden héten...ez is kb. ennyit ér.
" emelné"
Így mivel még nem emelte még így nincs is feltétele.
Tudod mindenki megnyerné a lottót csak hát mégsem történik meg.
Értem. A probléma az értő olvasással van. "Emelné"... de nem teszi, mert nincs miből. SZerintem ne várd a kérdésedre a választ, mert egy be nem vezetett támogatásnak _nincsenek_ feltételei!
Tipp: Kevesebb Origo, több Államkincstár:
Nem emelték. Nem is fogják, úgy néz ki.
Ezeket Révész Máriusz találta ki. A dolgok menete kb olyan, hogy valaki kitalálja, kidolgozza, aztán a kormány is átnézi, tárgyalnak róla, módosítják, törvénytervezet lesz belőle, amit még 1000-szer módosíthatnak, amíg a parlamnet megszavazza. A gyed extra, meg az anyasági is még csak tervezgetős szakaszban van. Egyik nap volt a tv-ben Révész Máriusz, aki elmondta, hogy a kormánynak, meg frakciónak nem tetszett a 288.000-es anyasági, szóval ez valószínűleg nem lesz, mert nagyon inog-szó szerint így mondta. De ha már ez nem jön be, erre nincs pénz, hogy a fenébe lenne a gyed extrára? Az sokkal többe kerülne.
Ígéretek mindig vannak. Lányom kb 2 éves volt, amikor az MSZP ígérte, ha ők kerülnek hatalomra, akkor a gyes 30.000 Ft lesz. Hatalomra kerültek akkor, a gyes most is csak 25.000 Ft. Ja, a lányom közben már 12 éves.... Szóval 10 év alatt nem jött össze, de akkor jól hangzott.
Ezek is csak ígéretek, csak az a baj, hogy ezeket a tv meg a sajtó úgy konferála fel, hogy húúúúúú, a pénz ennyi és ennyi LEHET. Intelligens ember kihallja a lényeget, hogy LEHET, HA.... Sokan meg csak azt hallják, emelik, basszus, ez nekünk is jár....
Pl múltkor egy kérdező állt neki bunkón viselkedni, mert azt kérdezte, hogy igaz-e, hogy jár a 288.000 már most, mert ő hallotta...És amikor azt írták neki, hogy nem, (a hírekben is ha...akkor is 2014. volt), akkor meg nekiállt kötekedni, hogy itt senki sem tudja jól. Az ilyeneket sajnálom. Csak annyit hallanak, hogy pénz, a többi meg mindegy már mit mondanak melléé....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!