Barkóczi vanda kérdése:
Tudni akarom hogy ha most az idén szülök a szülési pénz mennyi? Mennyit kapok?
Figyelt kérdés
2013. szept. 11. 19:12
1/9 Jégtánc válasza:
Egyszeri anyaságira gondolsz? Az 64000ft körül van. Egyébként meg tudni szeretném és nem tudni akarom.
2/9 anonim válasza:
Első teljesen pontosan leírta a választ.
4/9 anonim válasza:
Ìgy nem kèrdezünk mert paraszt. esetleg szeretnéd. 64000 ft akkor is ha jövőre szülsz. Ezért a pénzért ne szülj...
5/9 anonim válasza:
Kevés ahhoz hogy azért szülj.....
6/9 A kérdező kommentje:
először is köszönöm a válaszokat!tudni (szeretném)azért igy irtam ki mert máskép nem rakta ki a kérdesem!elnézést kérek mindenkitől!
2013. szept. 12. 07:20
7/9 A kérdező kommentje:
én úgy tudom hogy ha az elsőt szülöm 288.000 ft.akkor ezek szerint rosszul tudom?
2013. szept. 12. 07:22
8/9 anonim válasza:
Hihetetlen, mennyi tudatlan buta ember van. Már idegesítenek ezek a kérdések, mennyi az anyasági, 300 ezer?
Orbán etet mindenkit. Nem, nem 300 ezer, csak tervezet, még csak nem is szavaztak róla, miután beharangozták, azóta nagy a csend is körülötte. Ha lesz belőle valami, csak 2014 januárban leghamarabb!! Tehát, az anyasági még mindig 64 ezer forint.
Remélem nem is lesz 300 ezer, még több szerencsétlen gyerek születne, akik csak éheznének és az óvodában, iskolában kapnának rendesen enni!
9/9 anonim válasza:
Ott a pont az utolsonál......ja még annyival kiegésziteném, h nem lesz soha semmi belőle mert majd a választások utánra igérgetik, de csodák, csodájára az majd elfelejtődik........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!