Most mi az igaz menyi lesz a szülési pénz?
Ha már van gyereked, ne örülj annyira előre, mert ha meg is szavazzák, mert ugye még csak tervezet, akkor annak lesz 288 ezer Ft az egyszeri anyasági támogatás, aki legelső gyerekét szüli.
A gyes emeléséről nincs szó!
"20 év alatt ne lehessen igénybe venni" Miért? Vannak nagykorúak és vannak "nagykorúbbak"?
Amúgy én nem hiszem, hogy bevezetik. 2014-re ígérték, már ha elfogadják, addig meg még azért lesz egy választás is :)
Gondolom ezt a kisebbség miatt írta! Hiszen sokszor előfordul,hogy a semmire szülnek egyesek,fiatalon. Gyakorta előfordul a cigányságban,hogy 20 évesen már 2-3. gyermekét várja.
Nem értek egyet ezzel a javaslattal! Szerintem is inkább a szocpolt kellene kicsit megemelni,és annyit változtatni rajta,hogy lakásfelújításra és korszerűsítésre is fel lehessen venni!
Nem ártana továbbá a családit,a gyest is emelni...
Csak tudjátok mit nem értek? Mégis mi a bánatból akarják finanszírozni az egészség ügyi dolgozók béremelését-szeptembertől januárig visszamenőleg,mi a bánatból emelik a pedagógusok bérét,mi a bánatból finanszíroznák ezt az egyszeri anyaságit annak aki az 1. gyermekét szüli? Oké,út díj,meg a rák sem tudja,de az szja-val is játszani akart "Viktor bátyánk"... persze megint úgy,hogy azoknak legyen jó akik sokat keresnek,illetve a "kistársainak" akik segélyből élnek- hosszabb ideig kapjanak az emberek munkanélkülit. Bocsánat,kicsit eltértem....
Valamelyik országban csinálják jól,ahol minden babára babakelengyét ad az állam!! és nem 2 hét múlva,hanem azonnal!! Az jó lenne itt is,nagyobb hasznát vennénk,mint a szülési pénznek- pelenkák,babaruhák,több méretben overál... Na, álmodozzunk... :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!