Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Erőszakban fogant baba után...

Erőszakban fogant baba után kell gyerektartást fizetni, ha a nő megtartja?

Figyelt kérdés

2013. szept. 6. 12:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
2%
Ha az apa nem ismeri el a gyermeket akkor nem.
2013. szept. 6. 12:47
 2/14 anonim ***** válasza:
37%

Hogy a nö eröszakolta meg a férfit?

Ezt a férfinak erösen be kell bizonyítani, hogy bizony eröszak volt, és ez nagyon nehéz.

Na akkor nem kell.

Ha a férfi eröszakolta meg akkor mindenképpen szerintem.

2013. szept. 6. 12:53
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen, kell fizetni, mivel a gyerektartás a gyermek eltartását szolgálja. Tehát a gyermek érdekeit védi.

Amit az 1. ír, hogy ha nem ismeri el, nem kell fizetni, nem teljesen igaz. Apasági pert kell indítani. Ha bebizonyosodik, hogy az illető az "apa", akkor nem csak hogy a gyerektartást kell kifizetnie, hanem még a DNS vizsgálati költséget és a perköltséget is.

2013. szept. 6. 12:56
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Férfi megerőszakolja a nőt és utána nem is fizetne? Miért ne kéne gyerektartást fizetni????? Ha leülte a börtönbüntetését, akkor csengetheti is ki az összeget, addig az állam megelőlegezi a nőnek.
2013. szept. 6. 12:59
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy kell!
2013. szept. 6. 13:17
 6/14 katalin79 ***** válasza:
45%
mért akrná megtartani ha eröszakba fogant? nem értem, nem vagyok hive az abortusznak,de ha babárol van szó akkor inkább kapcsolatba szülessen,vagy legalábbis ugy ha utána jó emlékek vannak,ha én igy járnék nem tartanám meg mert mindig arra emlékeztetne, amugy ha a férfi nem akarja nem fizeti, sok olyan anyukával találkoztam akik panaszkodtak hogy nem tudják behajtani agyerektartást,mert inkább nem dolgozott az illetö csak hogy ne tudják behajtani nála
2013. szept. 6. 13:55
 7/14 anonim ***** válasza:
31%
Kérdező, te vagy az, aki a várandós exét akarja abortuszba belenyomni?
2013. szept. 6. 14:12
 8/14 anonim ***** válasza:

6: Olvastam már olyan véleményt, hogy akkor is megtartaná. Van akinek az abortusz nagyobb bűn, mint maga az erőszak, akkor is ha elszenvedője.

De ez van, mások vagyunk, én egy egyéjszakás (nem mintha olyan sok lenne) kapcsolat gyümölcsét tudnám szeretni, egy nemi erőszakból származót nem bírnék magamban elviselni.....

2013. szept. 6. 14:20
 9/14 katalin79 ***** válasza:
61%
épp ez az hogy tudna a babára nézni,vagy egész életébe ahogy lássa nöni a babát,mindig az jutna eszébe hogyan fogant egy olyan embertül aki ez tette, és mit mond a gyereknek ha felnö? nem akartalak csak igy sikerült, egy csodás éjszaka gyümölcsét megértem ha megtartaná de igy!
2013. szept. 6. 14:41
 10/14 A kérdező kommentje:
7-es. Nem én vagyok, mert nem tudnék egy nőt teherbe ejteni semmi szín alatt, mivel én magam is nő vagyok, csak ez eszembe jutott.
2013. szept. 9. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!