Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » A kisgyerekes szülők miért...

A kisgyerekes szülők miért nem akarnak dolgozni?

Figyelt kérdés

Itt nálunk a cégnél az a módi, hogy aki gyed-es, vagy gyes-en van, helyette nem alkalmaz a cég senkit.

23-an vagyunk az osztályon, ebből 5-en vannak otthon a kicsi gyerekkel, van olyan nő is, aki már a 4-et szüli zsinórban, és otthon akar maradni még 5 évig anyagági pénzen, mire jó ez?

2013. aug. 24. 15:06
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
5-ös voltam...csak már írtak közben...
2013. aug. 24. 15:18
 12/30 anonim ***** válasza:
45%
van egy 2 évesed,akit neveli a bölcsi,te hazamész takarítani,mert mindenki eszik ahol épp van,és alszotok együtt,ennyi....hát ez is nagy perspektíva nem azért...
2013. aug. 24. 15:20
 13/30 anonim ***** válasza:
27%
bocs,nagyon félreolvastam valamit...nem tudom miért hittem,hogy 2 éves a gyereked...
2013. aug. 24. 15:23
 14/30 anonim ***** válasza:
48%

Tehát akkor te is otthon ültél 1 gyerekkel 2 évet.

Akkor miért ne ülhetne otthon más 2 gyerekkel 4 évet,3 gyerekkel 6 évet,vagy kicsit többet ha nem munkahelyről megy szülni?

2013. aug. 24. 15:24
 15/30 anonim ***** válasza:
39%

Jó lehet otthon a családi légkör, ha valaki inkább dolgozni vágyik mint otthon lenni a kicsi gyerekével...

Persze az más, ha valakinek anyagi okokból muszáj vissza menni.

2013. aug. 24. 15:26
 16/30 anonim ***** válasza:
41%

amúgy ne gondold,hogy hasznosabb tagja vagy a társadalomnak mint aki otthon "ül"(leírni is nevetséges).

Meg míg te gürizel,attól nem leszünk többen,de aki szül 3 gyereket,azzal már gyarapodik az ország!

És mi történik mikor a pici is óvis lesz??anyuka elmegy dolgozni...

csak nem értem miért fáj,ha valaki több gyereket vállal!

2013. aug. 24. 15:28
 17/30 anonim ***** válasza:
88%

Én 5 évet dolgoztam, 2 évet voltam itthon. amíg itthon voltam, neveltem a gyerekemet ÉS pihentem, olvastam, újra lett időm a hobbimra, mivel hétközben mindent megcsináltam így a hétvége szabad volt.

A munkahelyemen beosztják az időmet, otthon csak a gyerekemhez kellett alkalmazkodni.

A munkámat nem mindig élvezem, a lányom minden nap örömforrás.

Én vállalom, hogy nem csak gyereknevelésből és házimunkából állt az a két év, de nem érzem magam élősködőnek. Bőven befizettem annyi járulékot (és még mennyit fogok!), amit visszakaptam gyed formájában.

2013. aug. 24. 15:33
 18/30 A kérdező kommentje:
17-es, ezzel semmi baj nincsen :)
2013. aug. 24. 15:36
 19/30 anonim ***** válasza:
74%
17-es vagyok: csak 1 gyerekem van, szóval nem szülöm őket sorban.
2013. aug. 24. 15:36
 20/30 anonim ***** válasza:
25%
Akkor mivel van a baj? Ha valaki nem 2 évet, hanem többet van otthon? A 2 (vagy 3) év gyerekenként jár.
2013. aug. 24. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!