Második babámat várom, az első most 9 hónapos. A második születése után 1 vagy 2 GYES jár?
Figyelt kérdés
2013. aug. 7. 20:12
11/15 anonim válasza:
Védekezés mellett? Csak kiváncsiskodok, hogy milyen védekezés meleltt csúszik be egy baba, egy 9 hónapos mellé?
12/15 anonim válasza:
Csak egy ellátás jár!
(Érdekes, nekem csak akkor "csúszott be" a baba amikor akartuk is! Eléggé informálatlan a védőnőd, neki ezt kellene tudnia!)
13/15 anonim válasza:
11-es: Az önmegtartoztatáson kívül nincs 100%-os védelem, a többinél igen minimális az esély, de becsúszhat.
14/15 anonim válasza:
Nincs 100%-os védekezés az igaz de ha a nő gyógyszert szed mellette a férfi gumit húz szinte 0 az esélye.
15/15 A kérdező kommentje:
Ha már ennyire szeretnéd tudni... képzeld mikor megszületett a kislányom 9 hónapja első adandó alkalommal felhelyztettem egy spirált hogy ne csússzon be a következő és láss csodát... lehet nyugodtan továbbra is áskálódni ebben az egyszerű kérdésben amire már rég megkaptam a választ.
2013. aug. 18. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!