Adtok borravalót a postásnak mikor hozza a gyest? H igen mennyit?
Figyelt kérdés
2013. aug. 5. 07:51
11/37 anonim válasza:
Látom, a postáskisasszony szépen lepontoz mindenkit aki nem ad borravalót.
12/37 anonim válasza:
Engem is lepontoztak, pedig adok. Nem is értem itt mi alapján hasznos a válsz.
13/37 anonim válasza:
Felesleges másokat gyanúsítani a pontozással.
Aki ad, azt hülyének nézi a másik tábor, fordítva szintén.
Nem vet fel a pénz, de az a 150 Ft egy hónapban nem vág földhöz, amit otthagyok a postásnál.
14/37 anonim válasza:
Én is adok száz forintot. Nekem ez természetes ezt láttam otthon is anno, a nagyikám is adott mikor kapott nyugdíjat. A pizza futárnak is adok. Sőt a kukásoknak is minden Karácsonykor. :)
15/37 anonim válasza:
Aki lepontoz, mesélje már el, miért fáj neki, hogy adunk pár száz forintot? Én a mi postásunkat néha úgy sajnálom, hőségben, fagyban jön megy, pénz nélkül is tök normális, egyszer egy hónapban ha pénzt hoz, akkor az apró nem kell, igyon valahol üdItőt, kávét.
16/37 anonim válasza:
Milyen mókás már, nem?!
Állandóan sír a GYEs-en lévők szája (tisztelet a kivételnek), hogy milyen kevés a GYES, ebből nem lehet megélni, blabla.. de azért azt a párszáz forintot is (ami esetleg egy liter tej vagy 1 kiló kenyér ára) elosztogatjátok.
Most akkor merre is jár az egyensúly?!
Nehogy félre értsetek, ti pénzetek, a dolgozó emberek adójából, de most akkor ez mégis hogy működik?!
Ja, és a 0 %-ot ne felejtsétek el adni ;)
17/37 anonim válasza:
Postáskisasszony nem pontozott le senkit, csak szólok.
18/37 anonim válasza:
Ja, akkor azért lettem lepontozva, mert nem gyesre szültem és nem érzem meg azt a pénzt? Gondolom aki rá van szorulva nem ad, de ezért ne én legyek már a hibás.
19/37 anonim válasza:
Nem csak gyes kapok válaszoltak. Én például apu nyugdíjához írtam, hogy ad belőle. Annyi lenne a fizum mint a nyugdíja pezsgőt bontanék.
20/37 anonim válasza:
ma 15:42-nek
Inkább elosztogatom, már ha annak lehet nevezni 150 Ft-ot, de nem vagyok sóher és rosszindulatú;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!