Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Adtok borravalót a postásnak...

Adtok borravalót a postásnak mikor hozza a gyest? H igen mennyit?

Figyelt kérdés
2013. aug. 5. 07:51
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
38%
Látom, a postáskisasszony szépen lepontoz mindenkit aki nem ad borravalót.
2013. aug. 5. 10:03
 12/37 anonim ***** válasza:
53%
Engem is lepontoztak, pedig adok. Nem is értem itt mi alapján hasznos a válsz.
2013. aug. 5. 10:04
 13/37 anonim ***** válasza:
41%

Felesleges másokat gyanúsítani a pontozással.

Aki ad, azt hülyének nézi a másik tábor, fordítva szintén.

Nem vet fel a pénz, de az a 150 Ft egy hónapban nem vág földhöz, amit otthagyok a postásnál.

2013. aug. 5. 10:08
 14/37 anonim ***** válasza:
33%
Én is adok száz forintot. Nekem ez természetes ezt láttam otthon is anno, a nagyikám is adott mikor kapott nyugdíjat. A pizza futárnak is adok. Sőt a kukásoknak is minden Karácsonykor. :)
2013. aug. 5. 14:29
 15/37 anonim ***** válasza:
39%
Aki lepontoz, mesélje már el, miért fáj neki, hogy adunk pár száz forintot? Én a mi postásunkat néha úgy sajnálom, hőségben, fagyban jön megy, pénz nélkül is tök normális, egyszer egy hónapban ha pénzt hoz, akkor az apró nem kell, igyon valahol üdItőt, kávét.
2013. aug. 5. 15:21
 16/37 anonim ***** válasza:
66%

Milyen mókás már, nem?!

Állandóan sír a GYEs-en lévők szája (tisztelet a kivételnek), hogy milyen kevés a GYES, ebből nem lehet megélni, blabla.. de azért azt a párszáz forintot is (ami esetleg egy liter tej vagy 1 kiló kenyér ára) elosztogatjátok.

Most akkor merre is jár az egyensúly?!

Nehogy félre értsetek, ti pénzetek, a dolgozó emberek adójából, de most akkor ez mégis hogy működik?!

Ja, és a 0 %-ot ne felejtsétek el adni ;)

2013. aug. 5. 15:42
 17/37 anonim ***** válasza:
20%
Postáskisasszony nem pontozott le senkit, csak szólok.
2013. aug. 5. 15:43
 18/37 anonim ***** válasza:
27%
Ja, akkor azért lettem lepontozva, mert nem gyesre szültem és nem érzem meg azt a pénzt? Gondolom aki rá van szorulva nem ad, de ezért ne én legyek már a hibás.
2013. aug. 5. 15:46
 19/37 anonim ***** válasza:
51%
Nem csak gyes kapok válaszoltak. Én például apu nyugdíjához írtam, hogy ad belőle. Annyi lenne a fizum mint a nyugdíja pezsgőt bontanék.
2013. aug. 5. 15:47
 20/37 anonim ***** válasza:
50%

ma 15:42-nek

Inkább elosztogatom, már ha annak lehet nevezni 150 Ft-ot, de nem vagyok sóher és rosszindulatú;)

2013. aug. 5. 18:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!