Igényelhetek valamilyen segélyt, amíg a 3. babám meg nem születik?
Lehet, hogy butaságot írok, de mintha lenne olyasmi, hogy a munkáltatónak olyan feladatkört kell biztosítania, ami nem megterhelő kismamának. Ha nem tud, akkor pedig fel kell mentenie a munkavégzés alól, azaz csücsülsz otthon és kapod a fizud. Szerintem nem "kényszeríthetnek" táppénzre. Egyébként a táppénz miért nem megoldható? Segélyre egyébként ne hiszem, hogy játszani tudsz, pláne ha GYES-t kapsz.
Más kérdés, hogy szerintem alapvetően nem teljesen korrekt elkezdeni egy új helyen dolgozni és abban a pillanatban teherbe esni (hacsak nem "baleset" következménye a baba), de ez persze csak privát vélemény és nem is a témához tartozik.
Miért kell a kérdezőt bántani???ezt annyira nem értem....
de azt veszem észre,hogy csak itt az oldalon van ilyen "nagy pofája" az embereknek,azért szemtől szembe senki nem merne olyat kérdezni a másiktól,hogy minek vállal gyereket....amúgy sem ez volt a kérdés....
7, ha szerinted normalis dolog bevallalni egy harmadik gyereket ott, ahol mar a terhesseg alatt sincs meg a megfelelő anyagi hatter, akkor az a te dolgod. En felvállalom, hogy a gyerekvállalás felelősseg és nem keves pénz.
A kérdésére a választ pedig már megkapta: nincs ilyen segély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!