Hogy számolják a tgyást és gyedet?
Figyelt kérdés
Ha új helyemen 2 hónapot dolgozok és utána betegállományba megyek majd onnan megyek szülni akkor hogy számolják? Volt előtte is munkaviszonyom aztán munkanélkülin voltam, de folyamatos volt nem volt kihagyás közte.2013. júl. 9. 15:43
1/2 anonim válasza:
Az előző évi átlagkereseted alapján fogják számolni. És ahhoz jogosult legyél az elmúlt 2 évben lenned kell legalább 365 nap biztosítottságodnak.
2/2 A kérdező kommentje:
Biztosított vagyok munkanélküli alatt is, nem? De akkor az előző munkahelyem béréből számolják majd? Nem értem hogy van :(
Volt egy munkahelyem gyes alatt megszűnt majd munkanélküli 3 hónap és most az új munkahelyemen dolgozok két hónapot és kiírnak betegácsiba terhesség alatt akkor még az előző munkahelyem bére alapján számolnak? Mert az már több mint 3 éve volt de a gyes alapján nem számolhatnak, vagy a most bejelentett bérem alapján?
2013. júl. 10. 09:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!