Ez még nem számít megszakításnak a gyed szempontjából, ugye?
2010.júliusától dolgoztam 2012.június 28-ig,majd ott kiléptem és 2012.július 16-tól lettem bejelentve az új munkahelyemen,ahol azóta is dolgozom. A 18 nap alatt a kettő között nem voltam bejelentve sehova értelemszerűen és munkanélküliben sem voltam. Ez nem baj,ugye?
Babánk lesz,így ugye megvan a két év gyedem?
Úgy van, ahogy a 2-es írja. Lehet benne megszakítás. Nem írtad mikor szülsz. A 30 nap megszakítás a tgyás és gyed összegében számít. Tehát, ha a két munkahely között több mint 30 nap megszakítás lenne, akkor az előző munkahelyen elért jövedelmed nem számítódik bele a tgyás és gyed összegébe, de nálad ez nem áll fent, mert nincs 30 nap megszakítás, így az előző munkahelyeden elért jövedelem is beleszámít majd a tgyás és gyed összegébe.
Viszont a 365 biztosított napban lehet megszakítás, ahogy a 2-es írja, akár 100 nap is, akkor is figyelembe veszik a megszakítás előtti biztosítási időt. Tehát simán meglesz a 365 napod, sőt, még több is!
Csak jövő év elején szülök. :)
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!