Akinek a babája nem eszi meg a tejpépet, annak hogyan néz ki egy napja evés szempontjából?
Az én kisfiam másfél éves, de sosem ette meg a tejpépet, viszont még szopizik legalább 3-szor naponta.
Nálunk így néz ki:
Reggeli: szopi, esetleg néhány kölesgolyó, de általában 8-9 között kel, szóval nincs olyan sok idő ebédig.
Tízórai (10-11 között, attól függ mikor ébredt):
gyümölcs, van, hogy teszek hozzá gabonapépet is, de nem mindig.
Ebéd: többnyire azt eszik amit mi, vagy esetleg üveges főzeléket (gondolom 6 hónaposan nálatok a főzi jön számításba).
Uzsonna:
Rágcsál valami péksüteményt (kifli, perec, pogácsa, sajtos rúd, vagy valami).
Vacsi: vagy főzelék, vagy ugyanaz mint az ebéd, vagy gyümölcs mondjuk joghurttal, vagy tejbegríz (ez nálatok gondolom még nem).
A déli alvásnál és az estinél is szopizik, mert cicin alszik el, meg amikor kéri, akkor nap közben is.
Szerintem nem baj, ha nem eszi meg a tejpépet, ha szopizik még.
ne erőltesd, ha szopiziik, nem is kell neki.
a kislányom 14 hónapos, még szopizik, ahányszor akar, sosem próbáltam a tejpépet, túl mű, túl ízesített, nem hiányzik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!