Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek a babája nem eszi meg...

Akinek a babája nem eszi meg a tejpépet, annak hogyan néz ki egy napja evés szempontjából?

Figyelt kérdés
Én próbálkozom már egy ideje a tejpéppel, de eddig eredménytelenül. Rizses-banános volt az első, elsőre elnyammogta, másodjára kirázta tőle a hideg, kidobtam. Másodjára vaníliással próbálkoztam, először nagyon ette, de másodjára harmadjára, negyedjére nem ette, kirázza a hideg tőle, hiába tettem bele körtét, alma-banánt, szilva-almát. Tegbap próbálkoztam babylove-os banánossal, abba tettem még gyümölcspürét, eleszegette, de nem olyan hévvel mint az őszibarackot pl. Teljesen reménytelen és már sose fogja szeretni, vagy próbáljam meg később, hetek múlva? Én úgy veszem észre nem az ízzel van baja, mert szereti az édeset, hanem mintha az állagával nem tudna megbarátkozni, pedig volt már hígabb kis, sűrűbb is. Ha később sem eszi meg, akkor marad a több szopi, hogy meglegyen a napi tejalapú étel? 6 hónapos baba anyukája
2013. ápr. 26. 10:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Felesleges erőltetni neki,ha nem szereti...Nem gond,ha nincs meg az annyi tejalap.Lányom napi 300-400nál nem eszik több tejalapot és az égvilágon semmi baja.6hós múlt ő is,lassan 7...
2013. ápr. 26. 10:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam másfél éves, de sosem ette meg a tejpépet, viszont még szopizik legalább 3-szor naponta.

Nálunk így néz ki:

Reggeli: szopi, esetleg néhány kölesgolyó, de általában 8-9 között kel, szóval nincs olyan sok idő ebédig.

Tízórai (10-11 között, attól függ mikor ébredt):

gyümölcs, van, hogy teszek hozzá gabonapépet is, de nem mindig.

Ebéd: többnyire azt eszik amit mi, vagy esetleg üveges főzeléket (gondolom 6 hónaposan nálatok a főzi jön számításba).

Uzsonna:

Rágcsál valami péksüteményt (kifli, perec, pogácsa, sajtos rúd, vagy valami).

Vacsi: vagy főzelék, vagy ugyanaz mint az ebéd, vagy gyümölcs mondjuk joghurttal, vagy tejbegríz (ez nálatok gondolom még nem).

A déli alvásnál és az estinél is szopizik, mert cicin alszik el, meg amikor kéri, akkor nap közben is.

Szerintem nem baj, ha nem eszi meg a tejpépet, ha szopizik még.

2013. ápr. 26. 10:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem adok neki tejpépet. Ha szoptatsz, tök felesleges.
2013. ápr. 26. 12:07
 4/4 anonim ***** válasza:

ne erőltesd, ha szopiziik, nem is kell neki.

a kislányom 14 hónapos, még szopizik, ahányszor akar, sosem próbáltam a tejpépet, túl mű, túl ízesített, nem hiányzik neki.

2013. ápr. 26. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!