Tubarózsa kérdése:
Mikor jár a Gyes? Fontos!
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, ha terhes lánynak nincs bejelentett munkája mikortól jár a gyes? Szülés előtt lehet igényelni? Vagy csak utána? Ill mit lehet tenni ha nem bejelentett a munka, de a "főnök" ultimátumot adod h ha a terhes lány nem veteti el a babát akkor kirúgja?
Pesten lakik albérletben, de nincs oda bejelentve hanem egy másik városba.
előre is köszönöm a segitséget!
Ui:/ bocsi a hibákért, telóról irok.
2012. nov. 26. 18:02
11/16 A kérdező kommentje:
Jó ez igaz, de dolgozni muszály. Nem olyan könnyű munkát találni. Mindegy valahogy csak megoldjuk.
2012. nov. 26. 23:10
12/16 anonim válasza:
És a tb-jét fizeti? Mert akkor ellátást sem kaphat, ha nincs rendezve. Munkanélküli segély esetleg?
13/16 A kérdező kommentje:
Tb t ugy tudom fizeti. Munkanélküli is csak akkor jár ha előtte dolgoztál 1évet. Legalábbis tavasszal ezt mondták nekem. :-S
2012. nov. 27. 15:59
14/16 anonim válasza:
Esetleg az önkormányzattól kérhetne segélyt,nem tudom mik a feltételei,hogy megadják, de úgy tudom az is kb. 25000 Ft körül van havonta, nem sok de az is valami, és gondolom csak abban a városban igényelheti ahol az állandó lakcíme van.
15/16 A kérdező kommentje:
Köszi, utána érdeklödök.
2012. nov. 28. 17:17
16/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nem tudom vkit érdekel-e a folytatás, de azért írok. Legjobb bnőm megtartotta a picit, anyósnál laknak nem a legjobb, de jobb mint a semmi. A párjának sikerült viszonylag jól fizető állást szereznie és én is ahogy tudok segitek nekik mind anyagilag mind "lelkileg". (bár sajna ritkán tudok menni, mert kicsit messze laknak.) Nagy a boldogság, uh. jelenleg 3hónapos a keresztfiam. :-)
2013. okt. 13. 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!