A főnököm azt akarja mondjak fel -gyed- alatt. Azért hogy ne kelljen neki kifizetnie a 2 év után járó szabadság pénzt. Mi a megoldás?
Így van, a közös felmondás is felmondás, és mivel közös, így ezzel mentesülhet a felmondási idő kiadása alól és a végkielégítéstől.
Ne írd alá, mondjon fel ő, mert csak így jár neked végkielégítés, felmondási idő.
ma valami olyat magyarázott hogy szülés utáni 12 hét és valami törvény módosításról!
nem vagyok jártas ilyen dolgokban de úgy tudtam józan paraszti ésszel hogy 2 évig hozzám sem kell szóljon.most meg jön ezekkel.a neten nézegettem a törvénymódosítást de nem értem miröl beszélhet.ott tartok már hogy elmegyek egy ügyvédhez hogy elmagyarázza.
budaimami.hu honlapján találtam, én már telefonon is beszéltem vele, és sokat segített. A telefonszámát megtalálod a bemásolt linken belül.
"
dr. Farkas Zsuzsanna munkajogász
Munkajogi tanácsadás ( szülni készülő, gyes, gyed állományban lévő és munkába visszatérő kismamáknak, ingyenes jogi tanácsadói szolgálat)
Mikor mit mondjunk, és mikor mit NE mondjunk munkáltatóval való tárgyalásnál, hogyan készüljünk fel a ránk váró esetlegesen kellemetlen helyzetekre. Hogyan induljunk jó alkupozícióból, hogyan érjük el, hogy egyenlő partnerként tárgyaljunk még akár a "félémetesnek" hitt multinacionális cégek HR-eseivel is!
Ezen kívül segítséget tudok nyújtani még az alábbi témekörökben is:
Atipikus és részmunkaidős foglalkoztatási formákkal kapcsolatos kérdések (kismamák/ megváltozott munkaképességű munkavállalók)
Válaszomra 1-2 héten belül számíthatsz!
Elérhetőség:
www.hrjogasz.hu "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!