Minden gyereket be kell írni?
Figyelt kérdés
Most igényelem a 3. gyerekem után a CSED-et a munkahelytől kapott papíron. A 2. gyerekemre még GYED-et kapok. Van olyan kérdés, hogy a 4. pontban megjelölt gyermek/gyermekek után részesült-e valaki ellátásban? Beírjam a 3 gyereket és írjam be, hogy kapok GYED-et a középső után? Vagy a kérdés arra vonatkozik, hogy másik szülő a most született baba után kap-e valamit? Ugyanaz a munkahely fizeti mindkettőt.tegnap 14:06
2/4 anonim válasza:
Nincs előttem nyomtatvány... Ki van beírva a 4. pontba? Ha a legkisebb, akkor értelemszerűen a nemet kell jelölni, mert utána nem kap egyelőre senki semmit. Ha a 4-es ponthoz az előző gyerek van beírva, akkor ide be kell írni a gyedet.
3/4 anonim válasza:
Akkor kell csak oda gyereket írni, ha MÁSVALAKI kapta az eddigiekre az ellátást. Márciusban töltöttem ki, beírtam a nagyobb gyereket, és visszakuldtek, hogyha én kaptam rá az ellátást, akkor semmit nem kell odairni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!