Külföldre költözés esetén továbbra is jár nekem a CSED és GYED?
1,3,8 vagyok.
9es és ha ilyen kétlaki èletmódot èlnek?
Hogy 15 nap itt 15 nap ott?
Hogy apukàval is legyenek meg a nagyszülőkkel?
Mèg azt mondom az utazás se gond ,mert lehet foglalni jó áron repülőjegyeket.
Mivel a gyerek nem oviköteles még ez rugalmasságot biztosít .
A gyerektársaságot meglehet oldani sok jatszótèrrel meg jàtszóhàzzal.
Ha rendszeresen utazik haza semmi gond a védőnő, gyerekorvos rendszeresen látja itt meg csak a Notfall esetén kell orvoshoz menni.
Utána ha oviköteles lesz ezeknek már vége.
Németország a cél, férjem kint dolgozik évek óta egy kinti cégnek, mint magyar vállalkozó.
Magánbiztosításon gondolkoztunk baj esetére, amit ő kötne és az egész családot biztosítja. EUs egészségbiztosítási kártyánk van.
A védőnővel már egyeztettem erről, mivel az állandó lakcímünk az itthoni lesz, így ugyanúgy jönni fog, csak előre leegyeztetjük a látogatás idejét, aztán gyermekorvos. Ezt a kettőt egy héten belül meg tudjuk oldani.
Azt csak remélni merem, hogy a kicsi nem lesz beteges, a bátyja 1éves koráig 1x volt kicsit lázas,szerencsére semmi több.
Mindenképpen hazajövünk, nem akarunk kint maradni.
3hét kint,1 itthon eleinte, aztán meglátjuk.
Mivel a kinti "közös zsebbe" lópikulát sem raktam, nem is várható el, hogy bármilyen szociális ellátást kapjak, viszont az itthoniért keményen megdolgoztam, ezért nem szeretném veszni hagyni.
Kérdező én megèrtelek, simán kivitelezhető .
Ne verd nagy dobra.
11es vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!