Vissza mehetek így fizetés nélküli szabadságra?
Figyelt kérdés
Kislányom betöltötte a 3 évet,akkor kérvényeztem a munkahelyen,hogy vissza kerüljek állományba. Viszont mivel tartós beteg,így továbbra is kapom a gyest. Úgy volt megy óvodába nemsokára, de nem szobatiszta még (és amúgy csak szeptemberben lenne óvoda köteles),nem igazán adnám így be,meg hát ki is jelentették,hogy ott nincs pelenkas gyerek,nem tudnak pelenkazni stb. Lényeg az,hogy úgy,hogy most megint állományba vagyok,ugyanígy kervenyezhetem a fn szabadságot? Milyen szabály van erre ?tegnapelőtt 15:02
1/8 anonim válasza:
Ha a munkáltatód engedi, akkor maradhatsz tovább fiz. nélkülin. Ez csak az ő jóindulatán múlik. Vagy leszámolsz vagy leszámoltat.
2/8 anonim válasza:
Túrót nem tudnak... bugyipelenka,olyan mint a bugyi. Nem nagy tudomány.
3/8 anonim válasza:
Igen, van szabály, kérheted ismét a fizetés nélkülit és kötekesek megadni.
Mondok cifrábbat: 9 évesen diagnosztizálták a nagyobb gyerekemet tartós betegséggel, azaz 3 és 9 éves kora között nem kaptam rá gyest, vissza is álltam dolgozni, amikor 6 éves volt (mert született testvére is időközben). 9-től 10 éves koráig megítélték újra a gyest a diagnózis alapján és ezalatt az idő alatt bármikor úgy dönthetek, hogy fizetés nélkülire megyek.
4/8 anonim válasza:
1, ha nem értesz hozzá, ne szólj bele.
Kérdező, köteles engedélyezni, mt 130§.
5/8 anonim válasza:
Nálunk a kerületben csak a korhatar van megszabva,amúgy tudják hogy nem mindig sikerül 3 évesen szobatisztává válni. Csak bugyipelenkát kérnék mert az könnyen kezelhető.
6/8 A kérdező kommentje:
5ös mármint az óvoda kér bugyi pelenkát?
tegnapelőtt 17:12
8/8 A kérdező kommentje:
Az jó de nyilván nincs így mindenhol
tegnapelőtt 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!