Igen, ez sajnos előfordulhat, férj nevére kell felvenni.
tegnap 13:51
2/8 anonim válasza:
Én táppénzen voltam hónapok óta, mikor felvettük (lombik terhesség), a férjem volt a főadós, így nem volt gond.
tegnap 13:52
3/8 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy számít. A babaváróhoz ha jól emlékszem tőlünk csak bankszámla-kivonat kellett, illetve az igazolás a legalább 3 évnyi jogviszonyról. Ezeken meg amúgy sincs rajta a tp. Nem akarok hülyeséget írni, de úgy emlékszem, talán 1 hét alatt kaptuk meg a pénzt. Ez már bő 2 éve volt és nem OTP.
tegnap 13:54
4/8 anonim válasza:
3-as vagyok. Most utánanéztem. Bankja válogatja, hogy elutasít -e a táppénz miatt. Szóval ezt max az ottani ügyintéző tudná neked megmondani. Viszont jogszabály szerint 10 munkanapon belül el kell bírálni.
tegnap 14:00
5/8 anonim válasza:
Igen előfordúlhat, hogy a táppénz miatt nem fogadják el a kérelmet. A férj szokott lenni a főadós és úgy elfogadják, ha a jövedelme elegendő.
tegnap 14:10
6/8 anonim válasza:
Otp minket elutasított emiatt.
tegnap 17:12
7/8 anonim válasza:
Irja a kerdezo, hogy neki van meg a 3 eve, igy gondolom a ferjet beirni adosnak nem opcio.
ma 04:50
8/8 anonim válasza:
Korábban mindegy volt, hogy melyik fél mutat be 3 évet. Nálunk én kértem róla igazolást, pedig a férjem lett a főadós.
A havi törlesztőrészlet (negyvenpárezer forint) azért nem olyan magas. Ennek a törlesztéséhez egyetlen átlagos fizetés is elegendő kéne hogy legyen, vagyis szerintem sok esetben ha nincs egyéb kötelezettség, akkor tesznek is a nő aktuális jövedelmére. Node ugye rengeteg befolyásoló tényező lehet, én megkeresnén Hiteles András babaváró csoportját a helyedben facebookon, egyrészt lehet már ott segítséget kapsz, másrészt ha hozzájuk fordulsz a hitelügyintézés miatt, akkor biztosan segítenek is megtalálni azt a bankot, amelyiknél nagyobb az esélyetek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!