Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » SOS! Ilyen esetben mitévő...

SOS! Ilyen esetben mitévő legyek??

Figyelt kérdés
Felmondtak nekem a munkahelyemen, ahol 2 évig dolgoztam, de rá 1 hónapra teherbe estem (akartunk már gyereket ,de most jött össze pont). Terhesen nem fogok új munkát kapni, és az álláskeresési járadék pedig 3 hónap után megszűnik, tehát fix nem lehetek biztosított már a szüléskor. Ilyenkor elesek a GYEDtől és a CSedtől is? Nincs erre valami megoldás??
ma 09:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
27%

10!

Nem,csak 9 éves a lányom 😂😂😂😂

Ezért nem tudom. Akkor bocsi!

ma 11:19
 12/15 babyboom567 ***** válasza:
55%
8 éves a fiam,és én már dolgoztam gyed mellett.
ma 11:39
 13/15 anonim ***** válasza:

Nekem 11 éves és én is dolgoztam pár hónapot gyed mellett. 2014-ben vezették be, hogy a gyermek 1 éves korától lehet, utána pedig, 1-2-3 évvel később módosították fél éves korára.

Mindegy, ez csak egy kitérés, mert nem ez volt az eredeti kérdés :)

ma 11:47
 14/15 anonim ***** válasza:
11 éves lesz februárban a lányom, már akkor is volt gyed extra..
ma 11:49
 15/15 anonim ***** válasza:
56%
Akkor sem tudtam róla, de mindegy is. Beteg gyermek mellett úgysem tudtam volna dolgozni. Szinte állandóan kórházban voltunk. Időm se volt ilyeneknek utánanézni.
ma 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!