Mit kell tennem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tanácsra lenne szükségem.

9 hónapos a kisfiammal vagyok itthon GYEDen és jelenleg 10 hetes várandós vagyok.

Ezt hogyan kell közölni a munkáltatónak, (drogériában dolgoztam előtte) annak érdekében, hogy “minél több pénzhez jussak?”

Ilyenkor a GYEDet szüneteltetni kell és utána visszamenőlegesen ki kell venni az összes szabadságot és utána beadni a 91 napos igazolásos papírt, majd arról, hogy ismét várandós vagyok? Nem rúghatnak ki a “szabi” alatt, ha szüneteltetem a GYEDed?

Fogalmam sincsen, hogy ez hogyan működik!

Aki tud segíteni vagy tanácsot adni, annak megköszönöm!

tegnapelőtt 12:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
76%
Ha magasabb lesz a bér, és nincs 180 bérezett nap a számítási időszakban, akkor a csed/gyed számítási alapja a mindenkori minimálbér maximum kétszerese. Csak hogy ne érjen kellemetlen csalódás.
tegnapelőtt 18:53
 12/12 anonim ***** válasza:
11es ez nem így van. A kedvezmény miatt nem lehet a csed és a gyed kisebb mint az előző gyed/csed. (Ha a testvér 3 vagy 4 éven belül születik és ott ez lesz.)
tegnapelőtt 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!