Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Ha az első gyerekem betölti a...

Ha az első gyerekem betölti a 3 évet, de a kistesò mondjuk rá fél évre érkezik és ezidő alatt nem megyek vissza dolgozni, akkor a 3 év után a gyerek szuleteseig családi pótlékon kívül semmit nem kapok? Utána ha megszuletik a gyerek ismét jár a CSED?

Figyelt kérdés
Majd GYED? Vagy ebben az esetben érdemes lenne a terhesség elején visszamenni dolgozni, kivenni a szabikat, majd tappenz a gyerek születéséig?
okt. 24. 09:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
8 as vagyok. Boltvezető vagyok egy francia kozmetikai cegnel de ez 8 éve volt ha most lennek ebben a szituban főleg így tennék mert joval több a fizetesem már. Élj a lehetőségekkel én azt mondom fél év alatt ez millios nagysagrend nagyon nem mindegy
okt. 24. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!